Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia8525

nie mam nawet 13 lat a ciągle myśle o seksie!

Polecane posty

Gość Niunia8525

Trwają wakacje; Czas imprez, spotkań, wyjazdów i rozstań. Byłam na kolonii i coś mnie poniosło. Chciałam całować się ze zbyt dużą ilością chłopaków. Jeden poprostu mi nie wystarczał. Co gorsza w ogóle nie był zazdrosny. Czy to jest normalne: Wrócilam z wyjazdu i teraz ciągle myśle o "tym" chcem poczuć jak to jest uprawiać sex, w końcu to wakacje ale boje sie ze moje zainteresowanie seksem jest nadmierne. może jestem w najostrzejszej fazie dojrzewania - czasami tak sobie myśle. a najgorsze jest to, że moja przyjaciółka od serca zabawna i dziecinna mając 14 lat straciła dziewctwo z chłopakiem w wieku 23 lat. boje sie ze jest zbyt dorosła, brdzydko wyraża sie w stosunku do rodzicó rodzeństwa. nie może sie opanować bez seksu. Boje sie o nią bo wiem, że "ten kolo" zrobil dziecko innej i miała takzwaną skrobankę. Może myśke ciągle o tym przesto, że Patrycja, moja przyjaciółka opowiada o seksie jak jest bosko i w góle. Opowiada mi o wszystkich swoich przeżyciach z chłopakiem. Boje sie, że zajdzie w ciąże bo nie używają nic, co mogłoby powstrzymać organizm przed zajściem w ciąże. Nie używają prezerwatyw ani tabletek. Mam też wątpliwości co do jej zachowania. jest coraz bardziej nerwowa lecz bardziej zabawna niż był, ale... Zaczęła palić papierosy i pić alkohol. jednym słowem "MASAKRA" pomóżnie mi dlaczego mam szajbe na punkcie kontaktów płciowych. :) z góry dziękuje

Gość Mały_Glazer
Hormony szaleją... :D

Gość kup sobie ogora i cwicz
albo pożycz pieska od kumpeli ! :)

Gość rudlan
Przestań martwić się o koleżankę, a zacznij myśleć o sobie abyś nie powtórzyła jej błędów.