Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jest tu jakis temat na dzis?

Polecane posty

tzo sie stauo? zobaczylas jakiegos szejka na sklepie i serce motzneij zabilo? 😭

a owszem był szejku nie jeden :D ale rozumiecie, ze były buty za 99 gdzie wczescniej kosztowały 399 i był tylko nr 35, o bożee takie gladiatorki ohh ❤️ a ja nie jestem kopciuszkiem :O :classic_cool:

pewnie dlatego byly w przetzenie, bo tylko jeden rozmiar sie ostau :classic_cool: nie ma nad czym puakac!

Gość jareeeekkk
kup te buty i zanies do szewca to Ci powiększy

kuva ale żeby 39 nie było? 😭 Kant trzeba przyznać jestem złą siostrą , serio:classic_cool:

Kant no właśnie, przez ten chwyt marketindodi nie mogę spać :classic_cool: Szejku ma wtyki i mu donoszą kto co gdzie jak kiedy pisze :P

Nie, odwrotnoscia do "szejku wyczuwa" jest "szejku nie wyczuwa" :classic_cool: Mintaja - Husky jest jednym z najlepszych informatorow. Powaznie, zawsze jak jest temat to odrazu mam link an gg :P Za co jestem wdzieczny :)

szejku tzo ty ze mnie robish? ja sie wuasnie chcialam pochwaliź, że wczoraj jak i dzisiaj nie siedziauam wcale na kompie :classic_cool: dopiero teraz :classic_cool:

Szejku- Ojej tu donoszą tam donoszą, ja się czuję taka nie poinformwana na tym kafe :( :classic_cool:

mintaja ja jako noł lajf 24/h na dome, moge ci powiedziec, ze nie ma o tobie tematóf... ostatnio tylko był taki "oni przegrali na kafe" zajelas pierwsze miejsce. ja dopiero trzecie :classic_cool:

haahh byłam pierwsza? szkoda, ze mnie wtedy nie było, widizsz Husky przegrałam bardziej od Ciebie, poczuj tą wyższość :classic_cool: Kant ja Tobie bede donosic :P

to podajcie mi do siebie sprachen-sprachen dziefczęta bedzietzie inf na bieżątzo :classic_cool:

Husky jeśli zapewnisz mi anonimowość (:classic_cool:)and bedzie tylko dla Ciebie to weź od Szejka moje gie gie :)

Slaby ten temat i spodziewalem sie ze bede pierwszy wymieniony ale gdzie tam :O http://www.youtube.com/watch?v=7usw-YlZLrA&feature=related - Jej vlog jest w stylu "mow o czym chcesz, meskiej widowni i tak to nie obchodzi. POKAZ CYCKI" czyz nie? (Wiem ze Kancik jest bi, a wiec razem ze mna sa to dwie osoby ktorym moze sie to spodobac (50% tego tematu, o!))