Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jest tu jakis temat na dzis?

Polecane posty

Ale czasem jest to cos pomiedzy przyjaznia a miloscia, czasem jest to zauroczenie lub zwykle "podobasz mi sie" ktore sygnalizuje ze czujemy cos wiecej do tej osoby. Jak do tej pory tylko jedna osoba tak mocno uwiazala mnie przez sam internet, jedna osoba na caly milion z ktorymi mialem przyjemnosc rozmowy. Rachunek prawdopodobienstwa mowi sam za siebie :p

Nie no taki zwykly flirt to nic zlego i nie mowie ze tego czasem nie robie :)

a jak to sie ima do kafeteryjnych zartow? przykladowo dresiaż pisząc robiąc do nas ❤️ myslisz, ze robił to na serio?

no wlasnie szejku chyba nie.. bo nie zauwazylam, zebys odwzajemnial... tylko zawsze sie oburzasz, ze w necie nie podrywasz :D soory jak tzos pisze nieskladnie, ale ten moj stan.. heh :D

a czemu nie? zwykla kafe imotka ❤️ kurde, tez mnie rozjebal ten temt o mydle :D

traktuje ja inaczej niz jako zwyklego jpg'a :p I rzeczywiscie, problemy z owlosionym mydlem sa bardzo powazne ;D

szejki myslisz,ze stworzyli tego jotpega ❤️ na kafe, tak na wszelki jakby sie ktos w sobie pozakochiwal? :D

Nie, takich sytuacji nie biore pod uwage :p Ale wydaje mi sie ze ten jotpeg swiadczy o przychylnosci adresata do odbiorcy, czyz nie ?:p Imho wszystko zalezy od kontekstu

nie lapie tylko ty sie motasz. bardziej niz ja mimo, ze ja po % ❤️

So i to cale setki ale tutaj nie moge sobie pozwolic na takie cos. Uchowanie cienkiej warstwy tajemnicy wymaga poswiecen :)