Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jest tu jakis temat na dzis?

Polecane posty

skoro jestes soba, to mozesz smialo podrywatź, boooooo potem przy spotkaniu w realu nie bedzie rozczarowania i kupy. :classic_cool: tzo za roznitza gdzie sie przelamie pierwsze lody? potem i tak jest to samo, bo in real. pomijajac juz sam fakt, ze ludzie sobie tutaj jaja robia i sciemniaja :classic_cool:

przeczytałam przecież, uogólniłeś to, to że mozna być kim się chce nie jest równoznaczne z tym, ze dziewczyny na to poleca, bo uogólniłeś :( i nie rób ze mnie głupka i nie każ mi czytać jeszcze raz

Gość martwe morze
Husky Weż tego żubroka za fraki:D

zubrak ma znow problem. i naprawde, no nikt nie wie kim jest :o

Mintaja - tam sprostowalem to ze nie dziewczyny sa latwe ale sposob podrywu facetow jest bardzo ograniczony bo MOZNA BYC KIM SIE CHCE, czyli caly rysopic zrobic wedle wlasnego uznania i podrywanie w internecie naprawde jest proste... To tak jak aktorzy i granie w reklamach. Aktor grajacy w reklamie to juz takie "dno" - tu jest to samo. Husky - no wiem ze moge ale jakos nie widze sensu :) I jakos nie widze tego aby spotykac sie raz na jakis czas gdyby wyszlo cos powazniejszego - ja potrzebuje bliskosci i im mniej czasu z kims spedzam tym bardziej moje uczucia gasna. Po co na sile robic sobie problemy?:)

hahah Diabeł :D od wrześnie będę chodzić na filozofię Szejku, wtedy dopiero moze będe w stanie jakoś na wyższym poziomie prowadzić konwresację :classic_cool:

szejku ale i tak sie wszystko wyda, jesli grasz. wietz jesli ktos podryfa serioł to nie bedzie sciemnial, bo sie nie spotka, a wtedy to nie podryw je a z ta bliskoscia i spotkaniem sie raz na jakis czas to ja juz nie czaje kompletnie o tzo chodzi

Zadna tam filozofia, same fakty no.. :p Podalem dobry przyklad :) Moze mam taki punkt widzenia bo sam nigdy nie narzekalem na brak celow do podrywania i brak porazek...nie wiem! Realista jestem, to fakt :classic_cool:

a ja filozowie zalutzylam na 3 :D generalnie na egz mialam pytanie zabójcze "dlaczego akceptuje pedałów, a pedofilów nie" :D

Wydac sie wyda, ale czy zmieni to obraz rzeczy? Wy, kobiety (tak generalizuje ale tym razem z + dla was) wolniej ale trwalej angazujecie sie w znajomosci i jak przychodzi co do czego przewaznie jest "przeciez nie odrzuce go ze wzgledu na te pare klamstw!" i moim zdaniem takim tokiem myslenia posluguja sie Ci wszyscy "podrywacze". a z bliskoscia chodzi mi o to o co zawsze - o cos powazniejszego, wspolne spedzanie czasu itd. Potrzebuje fizycznosci tej drugiej osoby ;)

ale ja nie mówię Szejku że to co Ty mówisz to filozofia, tylko że ja będę uczęszcząc na lekcje filozofii :classic_cool: Husky mam nadziję iż mi kiedyś zadadzą takowe pyt, odpowiem :classic_cool:

no to niestety szejku sie mylisz. co mnie to boli czym mnie zbajerowal w netzie? jakies wady moglabym zaakceptowac jesli bardzo by mi nie przeszkadzaly. jesli cos mnie bardzo przeszkadza, to wtedy nara. nie ma znaczenia co mi naopowiadał w necie. jak cos jest nie do przyjecia to takim pozostanie :classic_cool: swojego faceta poznalam w necie i tez mi w niczym nie sciemnial w ogole w choooj ludzi poznalam na necie, nie tylko facetow i nie ma problemu. no ale do rzeczy, odłóżmy na bok sprawe sciemniaczy. ty jestes szczery, no wiec? łer is te problem?

Gość martwe morze
Ale się usmiałam z jednego topiku:D

mintaja no ciekawe. produkowalam sie na milion mozliwych sposobów na to dlaczego akurat akceptuje homoseksualizm, a pedofilie nie. prof stwierdzil i tak, ze odp zle. najlepsza byla moja kolezanka prof "co moze pani powiedziec o freudzie?" kol "nic" prof "o czym pisała anna freud?" kol "nie wiem" prof " a kto to była anna freud?" kol "nie wiem" prof "no dobra... 3 i zjeżdzaj" kocham studia :D

Ja z kims z internetu moge sie spotkac bardzo chetnie i nie raz nie dwa tak bylo, ale zeby z gory w necie zadeklarowac swoje uczucia do tej osoby to nigdy i raczej tak nie nastapi :) Po prostu nie jestem zwolennikiem szukania "workow na sperme" bo w takie cos sie to zamienia jesli od startu wyznaje sie komus milosc a jeszcze sie tak naprawde z ta osoba slowa nie zamienilo :) Mintaja - filozofia fajna sprawa, spodoba Ci sie :) http://www.youtube.com/watch?v=-bBVdpeeUBM - alez mnie wzielo na nucenie tego sobie Martwe morze - co to za topik ?:)

szejku ale to trzeba od razu milosc wyznawac????????? :D loooooooooooool

Gość martwe morze
Husky A ty od razu byś chciała żeby ci każdy wyznawał miłość;)

no to milosc, uczucia whatever! co moze byc jeszcze oprócz milosci? przyjazn... tzo jak tzo, ale przykladowo ciebie szejku lubie, mimo ze sie znamy przez neta... no i co? to od razu znaczy, ze chce z ciebie zrobic worek na sperme?

o ile w ogole trzeba jakiekolwiek uczucia wyznawac. zreszta nie bralabym wszystkiego tak na serio.. jak sobie z kims poflirtujemy na kafe, nie musi to sie od razu w cos wiecej przeradzac. ot takie tam sobie sciemnianie i zartowanie :D jak ktos sobie z toba chce pozartowac ty sie od razu oburzasz i wyjezdzasz z tym tekstem "podryw w netzie? noł łej"

Gość martwe morze
Dobra idę spać.🖐️ Bawcie się dobrze i nie rozrabiać Husky;)