Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okruszynkkkkja

który wózek wybrac ? moze jakies rady, opinie?

Polecane posty

Gość okruszynkkkkja

Takko jumper: http://www.ceneo.pl/;0152261635-10.htm Czy x-lander xa : http://www.ceneo.pl/2213750 moze ktos cos napisze o któryms z tych modeli, a moze poleci cos innego....? tylko w takich granicach cenowych za wózek głeboko-spacerowy do 1500zł ?

moja kuzynka wybrała x-landera i mówi, że był to bardzo dobry wybór.. ;) osobiście nie wiem ;)

Gość okruszynkkkkja
moze jeszcze kot za te z opinie wyzej dzieki :)

Gość okruszynkkkkja
ktoś :) nie kot :)

Gość POWIEM MOŻE TAK:
LEKKI, MAŁY I PRAKTYCZNY DLA CIEBIE, Z WYGODNYM SIEDZISKIEM DLA DZIECKA, DUŻĄ BUDKĄ ŻEBY JUŻ PARASOLEK NIE KUPOWAĆ, DUŻYM KOSZEM, ŻEBY TOREB NIE NOSIĆ, ŻEBY SIĘ DAŁ PO ZŁOŻENIU WŁOŻYĆ DO BAGAŻNIKA, ŻEBY MIAŁ ZNOŚNĄ AMORTYZACJĘ, ŻEBY SIĘ NIE KLINOWAŁ W DRZWIACH I KASACH SKLEPOWYCH, ŻEBY RĄCZKA BYŁA DOPASOWANA DO TWOJEGO WZROSTU, ŻEBY TKANINY PRZEPUSZCZAŁY POWIETRZE I DZIECIAK SIĘ NIE POCIŁ

Gość okruszynkkkkja
dzieki :) wiem, tylko ze jak jest sie doswiadczonym to trudno stwierdzic niektóre rzeczy, chyba to tylko w praktyce wychodzi dlatego wole pytac doswiadczone mamy bo sama nie wiem :(

ja (po długich dywagacjach i eliminacjach) przedwczoraj kupiłam własnie X-Landera XA, jak sie będzie 'woził' nie wiem, ale już jestem zadowolona :)

Gość Zgadzam się z tobą co do joty!
Najlepiej jedź do kilku dużych sklepów z wózkami (Świat dziecka itp) i wypisz sobie wszystkie te cechy które napisała koleżanka wyżej i potestuj wózki na żywo i pooceniaj pod kątem tych cech, a po powrocie do domu poszukaj upatrzonych modeli taniej w necie.

dla mnie większośc cech, które szukałam w wózku własnie posiada X-Lander, czyli ładny kształt, stabilność, pompowane koła, lekki stelaż, łatwość w obsłudze, mozliwość montowania fotelika, spacerówka z regulowanym oparciem, mozliwość różnych opcji np. z budką, solidna firma no i opinie innych mam.

Gość okruszynkkkkja
dzieki sękata :) u mnie z tych chodzeniem po sklepach jest tak, że wczesniej myslalam ze wybiore na koncu, teraz jestem w 9 miesiacu i juz nie mam tyle sily wszedzie jeździc a mąż ciagle nie ma czasu mnie zabrac :/ i ze mna poogladac bo po dwoch sklepach juz ma dosc....takze jestem skazana na siebie i wolałabym wybrac bardziej przez neta niz jeździc za duzo, byłam w dwoch sklepach ale dla mnie te wózki sa jakby podobne do siebie wszystkie i nie mam szczerze sily żeby je jakos testowac i sprawdzac...żałuje ze nie wybralam we wczesniejsym miesiacu :(

Gość wydaje mi sie ze powinnas jedn
ak przejechac sie chocby do jednego najwiekszego (polecam swiat dziecka) w poniedzialek rano, kiedy nie ma duzego ruchu. moim zdaniem x-landery sa zbyt wielkie i szerokie i wydaje mi sie ze ciezko jest w nich pchac wieksze siedzace dziecko, ktore duzo wazy (takie po 8 lub 10 miesiacu). do tego one maja male niepraktyczne budki, ktore nie oslaniaja przed sloncem lub deszczem, bo sa zbyt krotkie i zbyt zadarte w gore. trzeba sie przy nich bawic z parasolkami przeciwslonecznymi, co jest uciazliwe. no i nie maja zadnego uchwytu na butelke ani kawe dla matki przy raczce...

Gość wydaje mi sie ze powinnas jedn
w swiecie dziecka sa wygodne duze sofy, na ktorych mozna odpoczac kiedy sie czkowiek zmeczy albo chce nakarmic dziecko, wiec nie bedziesz musiala byc caly czas na nogach. no i w poniedzialki jest dosc pusto bo ludzie sa albo w pracy albo na dzialkach :) duzo ludzi z obslugi kreci sie kolo klientow wiec na pewno pomoga z wyprowadzaniem wozkow z szeregu na przejscie zebyc wyprobowala

Gość no okej, kubek jest, ale budka
jest naprawde mała. nie chodzi o to jak jest głęboka, tylko czy osłania twarz dziecka przed słońcem, a ta akurat nie bo jest krótka i zadarta. zreszta przekonasz sie w praktyce, bo nie ma co sie sprzeczac. no i bedzie ci ciezko pchac w nim duze dziecko, takze szybko zaczniesz szukac malej spacerowki.

ale ja akurat rodzę w październiku więc tak strasznie przed słońcem nie będzie mi potrzebne w gondoli osłaniac, a budka od spacerówki uważam, że jest bardzo duża i osłoni wszystko... z ta wagą...no tutja może być różnie, ale ostatecznie przecież i tak te wózki patrząc na parametry nie są takie ciężke, w porównaniu do innych? no zobaczymy....

Gość a ja mam małą
Ja posiadam Xlandera xa i jestem z niego bardzo zadowolona. Ten wózek się tak dobrze i lekko prowadzi, ze nie czuje się nawet wagi dziecka. To, że jest duży ma swoje powody- duze koła, ale jaki komfort jazdy w zimie, duże siedzisko, skoro ma służyć dziecku przez jakieś 2 lata, to musi takie być, ma duży kosz na zakupy, dużą budkę. Jak dla mnie najlepszy wózek. Obojętnie jaki wózek kupisz, zwracaj uwage na duże pompowane koła (które modne nie są) to one dają największy komfort jazdy i lekkość pchania.

Gość 2 lata? no co wy? jeszcze
przed ukończeniem roku będziecie kupowały parasolki. :)