Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_reklamowka

Pociag- ratunku!

Polecane posty

Gość Ja_reklamowka

Chce jechac nad morze pociagiem [nie mam transportu niestety] i mam do was pytanie , czy bilet do pociagu -Katowoce - Łeba musze kupic zaraz jak wejde do pociagu czy moge go uzyskac wczesniej? Gdzie mam kupic jakby co?

Bilet możesz kupić nawet parę dni wcześniej na dworcu w kasie, u konduktora kupuje się jak nie dasz rady wcześniej.

Gość Ja_reklamowka
wlasnie ze na pociag musze dojechac 30 km i nie bardzo mam czas i jak kupic bilet wczesniej o te pare dni. Myslicie ze bez problemu kupie bilet kwadrans przed wyjazdem ?

Sluchaj lepiej nie ryzykowac kwadrans przed wyjazdem bo znajac polskie koleje to nie zdazysz kupic biletu nawet na 2 kolejne pociagi lepiej kup kilka dni wczesniej i masz pewnosc ze masz wstep i masz tez pewnosc ze bedzie opuznienie pociagu jak zwykle ;p

Teoretycznie problemu nie będzie, ale weź pod uwagę, że mogą być kolejki przy kasach.

Gość Ja_reklamowka
no moze przesadzilam ze kwadrans ale tak z godz. wczesniej ? Kupie ? A jeszcze mam pytanie, ulgowy bilet w jakiej jest cenie z Katowic do Łeby?

Gość bilet możesz kupić
na każdym dworcu, nie musisz specjalnie po to jechać do Katowic

Gość No marchewka !
gdzie mozna zobaczyc i upewnic sie ze tyle kosztuje ?

Gość No marchewka !
podaj linka prosze

http://rozklad-pkp.pl/ wpisz swoje połączenie a jak się wyświetli, to poniżej kliknij na cenę i odejmij od kwoty 37%, o ile to ulga studencka, szkolna itd. Pociągi TLK czasami mają na stronie zawyżone ceny a potem okazuje się, że w kasie zapłacisz mniej ;)

Gość No marchewka !
prosze was o pomoc :( sprawdzcie mi ile kosztuje ten bilet tez sie wybieram a w internecie ciezko sie poruszam

Gość No marchewka !
25 sierpien godzina 17 cos...

Gość No marchewka !
ulgowy a interesuje mnie pociag bez przesiadek !

Gość No marchewka !
linka prosze od razu z cena ;)

17:24 z Katowic, na miejscu będziesz o 7:12. Bez przesiadek. A cenę za chwilę podam, bo serwer jest przeciążony.

Gość No marchewka !
dobrze, poczekam ;) dziekuje Ci Natka ;)

Nie ma za co :) Gdyby problemy z serwerem trwały dłużej, to tu jest link to twojego połączenia. Na dole kliknij cenę i wyświetli ci się cena bilety całego. Wystarczy odjąć od niej 37%. Z tym, że to pociąg TLK i jak pisałam wcześniej, podana tu cena może być zawyżona. http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=2&ident=hb.01659929.1282200095&OK#focus

Gość No marchewka !
wyskakuje mi ze wystapil blad :( i nie ma takiej strony i nic nie zobaczylam. To powiedz chociaz ile mam sie spodziewac kosztu za bilet

Gość No marchewka !
aha, dobrze ;) a jeszcze jedno, kupie bilet ze zniszka tez w pociagu ?Wstyd sie przyznac ale nie wybieralam sie nigdy sama w taka podroz a tymbardziej pociagiem wiec nie wiem. wybaczcie ;) ale duze dziecko ze mnie