Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie zrozpaczona

maz mnie zdradza

Polecane posty

Gość 4567890
"TAK ZONĘ SZANOWAŁ,ŻE INNE FATYGOWAŁ" o co kaman gość użył gumy,alimentow z tego nie bedzie ani chorób wenerycznych:)

Gość tak sie nieraz zdarza
nie przypominajcie mi:-o bo złotówkę tłuczkiem do mięsa na cedzak przerobię:D

transformer "a ja na jej miejscu, wsiadłabym w auto i pojechała do niego do roboty z tymi gaciami i bym mu je na biurko rzuciła tak żeby te gumy się wysypały a nie wypisywała głupoty na forum" Tylko po co ma z siebie idiotkę robić przed obcymi ludźmi w jego pracy, a jeśli to praca na budowie a nie za biurkiem?:P Nie no szkoda czasu na głupie teksty, szuka dziewczyna pomocy a nie większego poniżenia. Transformer masz kogoś? Kochasz? To zastanów się jak to by bardzo zabolało ciebie. Ma rzucić spodnie i co zrobić borutę zakończyć ten związek, a co z nią dziećmi i małżeństwem. Nerwy tu nie pomogą, tylko spokojna rozmowa.

Gość Serducho boli..
ja na twoim zdaniu powiesilabym spodnie na lince, polzyla prezerwatywy na stole i nie wspominala nic o nich. niech widzi ze ty widzialas i zobaczymy czy sam zacznie sie tlumaczyc, ze to np kolegi . jesli zacznie sie tlumaczyc to masz juz odpowiedz.. winny sie tlumaczy