Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko_antonówka

jak odnaleźć osobę, z którą wczoraj rozmawiałam

Polecane posty

Gość jabłko_antonówka

podjęłam decyzję o rozstaniu. potrzebowałam pogadać z kimś, weszłam na czat. pomyślicie, że to dziecinne, może i tak. weszłam tam chyba po raz pierwszy od kilku lat... nic się tam nie zmieniło, w większości propozycje cybersexu. ....ale był też on. podobnie jak ja ma złamane serce. nie było flirtowania, po prostu bardzo szczera rozmowa. rozmawialiśmy do 4.30 rano! obudziłam się i myślę tylko o naszej rozmowie. na koniec były podziękowania za wysłuchanie i pożegnanie, nie wymieniliśmy się kontaktami, nawet mu napisałam, że pierwsza mu nie wyślę numeru gg, a on był pewien, że się złamię... teraz tylko żal, jak go odnaleźć?!

Gość dorosła jusia
spróbuj wejśc dziś na ten sam czat pod tym samym nickiem

potraktuj to jako fajną noc :) i nic po z tym ... a na marginesie to co? nie pamiętasz na jakim czacie gadałaś ?

Gość jabłko_antonówka
wiem, już nie mogę doczekać się wieczoru nawet teraz jestem zalogowana i wypatruję go na liście:)

Gość jabłko_antonówka
pamiętam jak to był czat ale on wszedł podobnie jak ja przez złamane serce i chyba potrzebę pogadania z kimś, z kim można być szczerym do bólu...

ale on wszedł podobnie jak ja przez złamane serce " to nie przez stronę WWW ? :p

Gość brak rozumu
a ile macie lat?

Gość jabłko_antonówka
Regres - miałam na myśli to, że oboje czuliśmy potrzebę pogadania z kimś kto jest "neutralny" :) ja 25 on 26