Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhiobob

FACET WRÓZBITA, KTÓRY MI POWRÓŻYŁ ZAŁAMAŁ MNIE;(

Polecane posty

Gość uhiobob

to była wróżba przez sms, to nie zadne viversum ani nic, tylko jego strona, za smsa cos koło 4 zł.. Zadałam pytanie czy facet który mi sie podoba cos do mnie czuje , a on odpisał ze nie widzi wielkich uczuc, ale jest mała szansa:( no nie moge.... :( A z kolei kiedy widze sie z tym facetem,który mi sie podoba, on zachowuje sie jakbym mu sie podobała... Nie wiem, co myslec:( Kiedys jeszcze wróżyła mi taka dziewczyna- nie zadna wróżka, nie za kase- po prostu sie uczy wróżyc z kart, jest poczatkujaca.. I powiedziała,że to jest wzajemne uczucie i wychodzi nawet karta slubu:( ja pierdziele:( Nie wiem, czy w to wierzyc

Gość qxqx klan
straszne.

Gość Pan Biznesmen
baby to jednak kretynki :D

Gość bele de jour
wróżba przez sms. Co za bezedura

Cóż, wróżbita zajrzał w przyszłość, koleżanka, jako początkująca, nie była w stanie przebić się przez mgły czasu. Oczywiście zaufaj kolesiowi od wróżb na odległość przez sms za 4 złote i kompletnie wybij sobie faceta z głowy; nie ma co ciągnąć związku bez przyszłości, a są poważne przesłanki, żeby tak o tym myśleć.

Gość uhiobob
Szpetny gówno prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po moim trupie zebym zrezygnowała z tego faceta!!!!!!!!!! nigdy w zyciu wiecej wróżb i tego chamstwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uhiobob
to po co oni wrózą przez sms????????????

Wróżba to nie wyrocznia :) Może Ci wskazać drogę do określonego celu lub pokazać czego nie robić by osiągnąć ten cel. Tyle. Sama podejmujesz decyzję, a przyszłość można zmienić. Odradzam oszołomów przez sms.

Po to, żeby pomóc biednym szaraczkom zerkając w przyszłość, nie każdy z nas jest Kasandrą. Oczywiście fakt, że w kilka sekund można zarobić 4 zł, mając przygotowane gotowe odpowiedzi w komputerowo sterowanym systemem odpowiadającym, nie musząc w ogóle oglądać mordy klienta, pozostając anonimowym nie ma tu nic do rzeczy.

uhiobob, ja ci powróze : widze obok Ciebie bogatego faceta. ma góre kasy , która chce ci od zaraz zapisac. I jak ? Zasłuzyłam na zapłatę : nalezy się 5, 91

Gość bele de jour
po co?? Dla kasy. Wiedza, ze jest masa naiwniaczek takich jak Ty

Podaje numer konta : 000000000000000000000000000000000000000000000001. Przyszłościowo- 11-11 :P

Gość uhiobob
macie racje, idiotka ze mnie i to straszna:( ale to wszystko przez to,że jestem zaćmiona obiektem moich westchnien:)

Co ma być będzie , co ma wisiec nie utonie. Ja we wrózby nie wierze i nie korzystam . Ale tobie w drodze wyjatku powrózyłam z fusów od kakao.

Gość Dziewczyna Kamila
Wiesz co... nie wierz w takie głupoty. Pracowałam kiedyś w firmie zajmującej się odpisywaniem na te smsy po kilka złotych. I powiem Ci, że te wróżby to jedna wielka ściema, bo odpisują Ci pracownicy, którzy moga sobie odpisywać co chcą, byle naciągnąć...

Gość uhiobob
gazia dzięki:D

Gość veveremka
smsy swoją drogą a ja tam rozmawiałam z doradcą viversum telefonicznie, nie powiem byłam pod wrażeniem.

Gość sdsddsda
to był napewno wróżbita maciej

Gość ejjjj noooo
jak Wy tam korzystacie z tego viversum - proszę o pomoc - chodzi mi o rozmowę gratis