Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lyca Mobile

topik dla niezadowolonych z zycia ludzi, majacych problemy ze soba

Polecane posty

Gość Lyca Mobile

prosze, wyzywajcie sie wylewajcie zale tutaj co was gryzie i jaki powod jest waszego niessczescia..

Gość tanie polaczenia
zaraz sie tutaj zjawia pokrzywdzeni przez los, obwiniajacy za swoje porazki wszystko, wszedzie i kazdego ;)

Gość jeeeeeeeessssss.......
Co ty zartujesz ...?! ;) "Niezadowoleni z zycia" to jeszcze, ale" majacy problemy ze soba" ?! :D Przeciez problemy jakie Polacy maga miec NIGDY nie sa przez nich samych spowodowane... to zawsze wina "jeb...ej Angli" albo "pier...tych Angoli"... :D :D

Gość do jeeessss
lepiej nie da sie ujac tego co napisales/ las :D:D:D

Gość mlode naiwniary
zycie nauczy pokory

czyli zycie ma nas niby nauczyc bycia pierdolona maruda jak ty? ludzie, czy wy naprawde wierzycie ze nie macie zadnej odpowiedzialnosci za wlasne zycie? to wy dokonujecie wyboru i jak wam sie nie uda to tylko wy jestescie za to odpowiedzialni! czekaj czekaj, jest takie piekne przyslowie: "jak sobie poscielisz tak sie wyspisz" :D:D:D:D:D:D zaczynam naprawde wierzyc ze 90% Poalkow w UK to banda jakis okropnych nieudacznikow!

Gość tanie polaczenia
zal do swiata maja, bo przyjechali do uk a tu przecie mial byc raj na ziemi .. i rozczarowani wielce ;)

Gość ziuutaa
[zgłoś do usunięcia]mlode naiwniary zycie nauczy pokory Tak? Ja mam prawie czterdziestke na karku i jakos nie narzekam. Wrecz przeciwnie jestem optymistka, podejmuje wciaz nowe wyzwania w zyciu. Marudzenie nie ma nic wspolnego z wiekiem tylko z charakterem :P

Gość tanie polaczenia
a ja jestem po 30 ;) jak sobie pozwolisz tak cie traktuja, trzeba znac swoja wartosc ale jak ma sie polak bronic przed nieszczesciem jak go atakuja po angielsku a przeciez on po angielsku nie potrafi mowic.. wiec agresje po polsku na forach rozladowuje, bo tutyaj winni wszyscy wszystkiemu

Gość jak tam ludziska
ooo chyba wzyscy zadowoleni dzisiaj ;) nikt nic zlosliwego nie napisze. a szkoda.. chcialam sie posmiac troche ;)

Gość jak tam ludziska
no kochana, osoby majace problemy z glowa sie do tego nie przyznaja bo sami nie widza ze cos z glowa maja nie tak wiec chyba wszystko z toba jak najbardziej w porzadku ;)

ja powtarzam tylko opinię rodziny, znajomych, lekarzy i byłych facetów.:P ale serio, mam ze sobą problem. teraz jest ok, ale jakbym chciała ponarzekać, to trochę by się tego zebrało.

Gość jak tam ludziska
wg mnie sie nie kwalifikujesz, przykro mi:P

Gość jak tam ludziska
spoko, to zostan, ale musisz rozwinac temat co ci lezy na sercu i do kogo masz zal! zebysmy sie ogli na tobie powyzywac i ci podogryzac i jeszcze bardziej obrzydzic zycie

:D mam żal do: Stwórcy ---> że nie istnieje kobiet ---> że maja podobne wady do mnie mężczyzn ---> że są inni i ich nie rozumiem TADAM!

Gość fgtryhtr57
zadowolona jestem do 2011 mam b enefity;))a potem ma byc koniec swiata

Gość kurcze,ja tez mam cos z glowa
stale migreny i jak tu byc zadowolona? Ponoc jedni w spadku dostaja majatki a inni "panskie "choroby.Jakie tam teraz panskie,teraz to leb poprosu nap.....a!! Za to w Anglii ,maja porzadne leki na ten durny leb i to bez recepty.Koniec narzekania.

Gość hlehle
.a Anglii na leb, jak i na wszytsko inne, przepisuja paracetamol, a potem gawiedz sie cieszy, ze ma za darmo. Z drugiej jednak strony wiekszosc hipochondrykow naprawde nic inngo nie potrzebuje!

Gość ja jestem niezadowolona
bo moj GP nigdy nie przepisuje mi paracetamolu :O Zawsze jakies leki na recepte a paracetamol sama musze kupowac. Jakis dziwaczny GP mi sie zdarzyl. Wiec narzekam, ze nie moge narzekac na GP :D

Gość hlehle zebys ty choc raz
w zyciu mial/a porzadny bol glowy to bys glupot nie pisal/a ! Czasami warto nosic mozg ze soba.