Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chicc

190 cm, 100 kg i brak ochoty na sex...

Polecane posty

Gość chicc

mam żone ktora bardzo kocham, mam 25 lat i coraz rzadziej uprawiamy sex z mojej winy bo zona ma ochote zawsze, tylko ja nie zawsze daje rade, czasem juz mi jest przed nia wstyd. Ostatnio ciagle sie o to klocimy ona podejrzewa ze mam kogos na boku, a tak nie jest. Kiedy wazylem 30 kg mniej nie mialaem z seksem problemow. czy ktos tez tak ma, ze nadwaga oslabia libido????

Gość chicc
prosze o porade?

Gość sara0909
mój facet też troszkę przez ostatnie lata przybrał na wadze i też mu się nie chce. Czasami kondycyjnie wyrabia. Po seksie jest cały spocony ;) Tak więc rozumiem. Jedyna rada to chyba zrzucić trochę zbędnych kilogramów.. skoro wówczas było ok.. Powodzenia

Gość sara0909
*kondycyjnie nie wyrabia

Gość chicc
dodam, że na seks w moim kolegą z pracy,mam zawsze ochotę. I w przeciwieństwie do twojego męża prawie nigdy się w trakcie nie pocę i kondycyjnie też daję radę. W dalszym ciągu czekam na jakieś sensowne rady. Za, które z góry dziękuję.

Gość sara0909
sex z kolegą z pracy ;) hmm.. to może nie waga jest problemem

Gość chicc
hmmmmmm tak sądzisz ? My jesteśmy młodymi i otwartymi ludźmi, więc inaczej na niektóre sprawy patrzymy

przeciez wiesz co musisz zrobic - schudnac oczekujesz jakiejs innej rady? mozesz jeszcze porozmawiac szczerze z zona jezeli widzisz ze czuje sie zagrozona niepotrzebnia

Zbilansowana dieta i sport (plywanie , rower , bieganie) , pomoga Ci odzyskac dawny "blask" . Przestan sie nad soba uzalac jak jakas c ipa , tylko wez sie za siebie . Zycze powodzenia .

Gość chicc
Nie wiem czy moj kochanek jest problemem. Malzenstwem jestesmy od roku, z kochankiem jestem dluzej niz z zoną. Wczesniej mialem pociag do zony, teraz mam juz tylko do kochanka. Jestem BI

Gość sara0909
mnie zastanawia po co ładować się w małżeństwo, gdy od początku nie jest się pewnym swoich uczuć i preferencjji. Skoro deklarujesz się jako BI i z facetem sypiasz dłużej niż z żoną to po co w ogóle pchać się w te niepotrzebne szopki pt wesele

Gość chicc
Wiem o tym i jestem zdecydowany poniesc tego konsekwencje. Jednakze nie moge wyjsc za swojego faceta, bo prawo w Polsce jest w ten sposob skonstruowane, ze zabrania zwiazkow homoseksualnych. Teraz nikt przynajmniej prawdy nie zna

Gość chicc
lubie jak ładuje we mnie swoją parówe

Gość sara0909
nawet jesli koles mowi prawde to w dalszym ciagu ni kumam po co slub, nawet jesli mialby byc z facetem.. ja jakos 12 lat ciagne w konkubinacie i nie narzekam :P