Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSkawa

co oznaczają takie sygnały?

Polecane posty

Pracuję w dużym sklepie od jakiś 8 miesięcy..Ostatnimi czasy nawiązałam kontakt z starszym ( ok.40 lat)i żonatym facetem.Wcześniej zwracał na mnie uwagę tak zwyczajnie ale ja nie reagowałam bo stwierdziłam,że taki przystojniak nie zwróci na mnie uwagi bardziej niż musi ale zaczął powoli nawiązywać ze mną kontakt wzrokowy później przysiadać się obok mnie w autobusie a dodam że pracujemy razem w sklepie więc gdy tylko ma chwilę zawsze przychodzi do mnie pogada jak kończę późno odprowadza mnie do wyjścia.Nieraz potrafi przesiedzieć u mnie 2 godz.i opowiadać o swoim życiu uważam że to trochę przerasta normalne koleżeństwo jak Wy myślicie??Dodam że rozmawiamy na różne tematy ostatnio poprosiłam go o przysługę tak na żarty że go wykorzystam a on na to rozczarowany że myślał ze wykorzystam go w inny sposób...trochę dziwne nie potrafię go wyczuć.Dał mi swoje gg i email prosił zebym się odezwała...

Dzięki za pomoc wiem że list długi a wam się czytać nie chce...

Gość takie sygnały
oznaczają, ze chce sie z Tobą przespać i urozmaicić swoje życie seksualne. Poza tym, sprawdza siebie czy jest na tyle atrakcyjnym facetem by poderwać młodą laskę. Jednym słowem facet kosztem Ciebie próbuje się dowartościować.

Gość takie sygnały
poza tym gościu ma dużo czasu w pracy, skoro przez dwie godziny dzienne truje Ci d*ę opowiastkami ze swojego zycia.