Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak moge mu pomoc

dlaczego pies sasiadów cały czas skomli????

Polecane posty

Gość jak moge mu pomoc

mieszkaja dwa domy od nas, pies calymi dniami skomli ujada nie wiem jak to nazwac ja nie mialam nigdy psa, wiem ze jest przywiazany do budy do lancucha :O:( od kad pamietam tak jest, martwie sie o niego ale co ja moge zrobic, tam mieszka normalna rodzina (tak mi sie wydaje) moze nie daja mu jesc? moze go nie przytulają i nie puszczają w gole zeby pobiegał? moze go cos boli ? :(:(:( zal mi pieska ale co ja moge zrobic, co?

Gość Cysio miszcz
Zadzwonić do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami, niech się tłumaczą skurwiele.

Gość jak moge mu pomoc
tak, ale zadzownie i co wyjde na konfidenta pozatym nie wiem czy faktycznie mu jest zle ? moze on tak ma ze skomle ujada wyje prawie całe dnie? co wyjde na pole piesek płacze ?:( z drugiej strony mam kota co caly czas miałczy ale on ma dobrze u nas moze taka jego natura? nie wiem ja nie mialam nigdy psa!! a Ta rodzina normalna tak mi sie wydaje, ale moze zwierzeta traktują inaczej ? :( sama nie wiem...

Gość xdsxdsd
a dlugo nie ma ich w domu??

Gość jak moge mu pomoc
szczerze? to nie chce ich osadzac ze cos robią nie tak....bo moze sie myle... nie znam ich ale to duza rodzina, matka ojciec babka dzieci wnuki jakies takze caly czas ktos jest raczej wiec chyba nie z tesknoty :( sama nie wiem..... a dzwonic nie chce bo co jesli zainterweniuje policja straż a tam nic sie nie dzieje... ;/

Gość xdsxdsd
zadzwon anonimowo to przyjada sprawdzic czy cos sie dzieje czy nie, to ich obowiazek.Jesli okaze sie ze pies jest chory czy zaniedbany to go zabiora, nie pozwol na to zeby cierpial...ja bym zadzwonilo, skoro piszesz ze cale dnie piszczy bez przerwy a w domu zawsze ktos jest...cos jest nie tak.

Gość pudernica ze szczecina
A po co od razu dzwonic? nie mozna po ludzku pogadac z sasiadami?

Gość jak moge mu pomoc
no moze z tym bez przerwy to przesadziłam.... ale bardzo często i to tak przerażliwie tak jakby błągał o pomoc :( teraz wyszłam i nie piszczy :( nie wiem moze tak maja psy!!!! martwie sie o niego :( to duzy pies taki cos jakby nie wiem wilczur?

Gość jak moge mu pomoc
ale ja ich nie znam ;(

Co za problem. Zadzwon na straż miejską, ze pies wyje i nie wiesz co się dzieje a oni mają obowiązek sprawdzić. I nie jest to kablowanie. Możesz poprosić ich o anonimowość.

Gość xdsxdsd
dokladnie, niech sprawdza

Gość Cysio miszcz
"Wyjdę na konfidenta" <---- Ja pierdole, żal.pl

Gość pudernica ze szczecina
To jest kablowanie! Najpierw nalezaloby pogadac z wlascicielami i dopiero gdy to zawiedzie, dzwonic na Straz Miejska!

Gość jak moge mu pomoc
jakbym wiedziała na sto ze oni mu robią krzywde zadzwobniłabym bez wahania!!! a tak...nie chce bezpodstawnie nasyłać na ludzi policji :O:( nie wiem moze jestem za bardzo przewrazliwiona, moze jak czasami sobie popiszczy to tak ma byc? nie wiem nie znam sie!!!! :(:(:(