Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynasdvgf

ZROBIŁAM TOOOO!!!!!

Polecane posty

Mam 17 lat zrobiłam to z chłopakiem i teraz ciągle mi sie chce ,ciagle o tym mysle.. masakra

ale to jest straszneee cały czas czuje sie podniecona ;/;/;/

Gość gładkajakjedwab
narmalka ;p ja jak to zrobiłam tez miałam nontoper chcice ;p przejdzie Ci i libido spadnie ;p;p

a miałyscie takie dziwne uczucie jak w was wchodził,takie,ze jakby powietrze tam zalega i taki dziwny ból?

tego uczucia z powietrzem nie miałam, jedynie lekki bół,ale i tak było przyjemnie

mnie troche ponad 4 i nie spada, czasmi wydaje mi sie, że mam za wysokie libido ;p

z tym powietrzem mam tak,ze jak wstane to wylatuje (jak bym pusciła bąka) i potem juz nie boli tak.. a jak jest najlepiej? mi było dobrze jak lezelismy i wchodzil we mnie od tyłu dodatkowo pieszczac moja łechtaczke

tez czasem sie zapowietrzam, z tym, ze nic mnie nie boli. Na początku troche mnie to krępowało , ale teraz nie zwracam na to uwagi.

po prosu się zapowietrzyłaś, czasami tak bywa ;) heh... ach ta chcica- powinnam wziąć się do roboty, ale co tu zrobić, jak myślę zupełnie o czymś innym ;D

Gość mnisieek
masz jeszcze ciasna cipke i to przez to :)

Gość aleeeeeeeeejhasbchjebc
a kiedy bedzie przyjemnie? Zrobilismy to juz 2 razy.. niby troche lepiej ale zero takiej przyjemnosci.. a mimo to mnie ciagnie

Gość mnisieek
przyjemnie będzie jak zrobisz to z troche bardziej doświadczonym partnerem bo jesli uczycie sie obydwoje to jeszcze potrwa

Gość aleeeeeeeeejhasbchjebc
no uczymy sie obydwoje.. mam takie wrazenie,ze on lezy jak kloda a ja wszystko za niego robie...;/ probuje mu cos podpowiedziec czy cos.. no ale i tak nie ma takiej przyjemnosci..

Gość mnisieek
spróbuj z kimś kto jest doświadczony i czegoś Cie nauczy bo z nim możesz sie zniechęcić ii nie poznasz wszystkiego co sprawia przyjemność

Gość Cougargirl21
Ja miałam troche inna sytuacje.... Hmmm... Kochałam sie z nowym partnerem, przed nim miałam chłopaka z którym uprawiałam seks wiec logiczne ze nie byłam juz dziewica... Zaczynamy zabawe z moim miskiem i czuje ze cos jest nie tak, taki ból kiedy we mnie wszedł ze nawet moj pierwszy raz nie był tak bolesny...pomysłałam jednak ze to przez to ze jakies 6 mc miałam przerwy w seksie. Jakie było mije zdziwienie jak luby po wszystkim zapałił swiatło a tam na poscieli pełno mojej krwi! Czy to możliwe ze moj pierwszy partner mnie nie rozdziewiczył? Dodam ze podczas inicjacji nie krwawiłam wcale az tu teraz... No szok. Co moze byb przyczyna takiego krwawienia? Nie było to ostry seks.Nie wiem co jest grane.od tej pory boje sie spróbowac.

chciałbym jeszcze raz przeżyć pierwszy raz :) to było coś niesamowitego... heheeh miałem panne która włosków nie lubiła, i najpierw podczas wspólnej kąpieli przez 4h depilowała mi cale cialo, tak mnie to podnieciło że później seks był nieziemski :D

heh po prostu Twój nowy partner ma większego niż były- może ten poprzedni nie przerwał ci błony, ktora mogła być bardzo elastyczna. I tyle ;) Autorko- przyjemności też trzeba się nauczyć- pozostaje wam duuużo ćwiczyć i będzie idealnie :) A swego lubego musisz trochę rozkręcić, bo bez tego to trochę słabo. Róbcie to, co wam podpowie fantazja i już :D

Gość moim zdaaaaaaaaniem
a jakie pozycje waszym zdaniem są najlepsze?