Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbgbhnhnhn

odwieczny problem FACET prosba o porade

Polecane posty

Gość dbgbhnhnhn

napisal "nie wiem czy to ma sens" ja odp.." dzieki przynajmniej raz byles szczery" ponad 3 lata zwiazku wydawaloby sie ze szczesliwego... zbilo mnie to z tropu... co o tym myslicie czy dobrze zrobie jesli nie bede sie odzywac?

Gość dbgbhnhnhn
poczekac na jego dalszy ruch wkoncu to on nie jest pewny.. jak sie zachowac . Tylko prosze o madre i rozsadne rady..

za malo inf. napisal to tak po prostu. siedzisz sobie, jesz sniadanie i tutaj sms. czy jednak cos sie dzialo wczesniej?

Gość dbgbhnhnhn
wlasnie nie...

Gość dbgbhnhnhn
no wczesniej bylo miedzy nami drobne nieporozumienia.. ale nie powazne typu zdratda itd

Gość taka prawda.......
czy dobrze? to zależy co chcesz osiągnąć:o bo nie odzywanie sie raczej utwierdzi go w tych myślach, pomyśli pewnie coś w rodzaju że nie może sobie nawet normalnie porozmawiać z toba o swoich wątpliwościach bo ty sie od razu obrażasz

Gość dbgbhnhnhn
nie jestem obrazona to co mam go prosic? ... zawsze jak byla jakas sprzeczka to ja wyciagalam reke...

Gość dbgbhnhnhn
nie pluje jadem.. bez przesady ! nie mam z kim o tym pogadac dlatego tutaj zadaje pytanie...

Gość taka prawda.......
poza nie odzywaniem sie a jakimś proszeniem, jest jeszcze cała gama pośrednich reakcji, proponuje najprostszą - rozmowe, o tym dlaczego tak pomyślał, skąd sie biorą takie wątpliwości, czy te "drobne nieporozumienia" które macie aż tak naruszają jego wiare w związek, czy może kogoś ma albo chciałby mieć itp itd

Gość dbgbhnhnhn
nie wiem poprostu jesli dostaje sie takiego smsa to napisalam to co w tym momencie poczulam a bylam bardzo zmieszana

Gość dbgbhnhnhn
czyli co napisac porozmawiamy? musimy sobie cos wyjasnic? .... ale chyba jeszcze nie dzisiaj moze skoro on ma watpliwosci to on powinien powiedziec jakie...

Gość dbgbhnhnhn
podnosze!

Gość jak to zrobic
a ja mysle ze to dupek. bo nawet jakby chciał z toba zerwac to powienien osobiscie. tylko sms bez zadnych wyjasnien po 3 latach zwiazku? dajcie spokoj. nie znam go ani ciebie ale po sposobie zerwania mowie ze stac cie na kogos lepszego kto jelsi bedzie cie zostawiał to przynajmniej ci o tym powie osobisce a nie bedzie sie zachowywał jak 15 latek.