Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balansujacy na krawedzi

Co jest grane?

Polecane posty

Spotykam sie z pewna laska od 2 miesiecy. Nie sa to czeste kontakty, bo mieszkamy w dwoch roznych miejscowosciach. Widujemy sie raczej w weekendy. I teraz tak: przytulamy sie, dajemy sobie buziaki, prezenty, jak do tej pory nie spalismy ze soba, bo ona jest powsciagliwa, jak za bardzo sobie pozwalam przy pieszczotach, to mi zwraca uwage (zgrywa niedostepna, a moze boi sie?), poza tym lubimy ze soba spedzac czas, czesto rozmawiamy , piszemy do bialego rana, ale... No wlasnie dziewczyna mi wyskoczyla z tekstem, ze nie potrafi mnie pokochac i stwierdzila, ze nie ma nikgo takiego jak ja, nie ma przyjaciol. Olalem te jej slowa, gdyz na kolejnych spotkaniach ona pozwala mi sie dotykac, calowac. Z jednej strony mowi co innego, a z drugiej robi co innego... I co ja mam z tym fantem zrobic? Krecic sie przy niej i czekac, az moze ktoregos dnia robudze w niej uczucia do mnie, czy olac szerokim lukiem, bo dziewczyna nie wie sama czego che? A moze wie czego chce: ma wolny etat "misia przytulaka" i chce mnie nim zrobic, aby nie czuc sie samotna, a jak pojawi sie nowy adorator, ktory ja zafascynuje, to mnie kopnie w tylek? Jak sadzicie? Ktora wersja jest najbardziej prawdopodobna? Bo ja juz nie wiem co o tym myslec. Nie mam dystansu do tej calej sprawy. Pomozcie.

chyba wersja, że sama nie wie, czego chce albo wersja 'misia przytulaka' przykro mi :( sama kiedyś tak maiłam, ale miałam chyba jakieś 16-17 lat :) ale teraz czasy są inne :P

Ale ta dziewczyna ma 23 lata! I sie zachowuje momentami jak dziecko :/

obstawiam "misia przytulankę" Jesteś bo nie ma na razie nikogo innego na horyzoncie Kobietom bez oporu przychodzą buziaki, całusy i przytulanki .... To pewnie taki typ kobiety która mogła by sie tak "miziać" w nieskończonośc dla samego "miziania";) Robi to z tobą , nie decydując sie na nastepny krok bo po prostu widzi w tobie fajnego kumpla i nic więcej ...

Ciekawe jest to, ze ona twierdzi, ze nie chce ze mna utracic kontaktu. Jak sie przestaje do niej odzywac, to robi wszystko, abym zwrocil na nia uwage. Sypie jakimis wyszukanymi komplementami w moim kierunku, pisze jakies wyszukane esy itd. Wkurzylem sie pewnego razu i zapytalem po co robi te popiepshone podchody, prawi komplementy, skoro traktuje mnie jak kolege? Odp., ze to sa jej prawdziwe odczucia w stosunku do mnie. Podoba jej sie we mnie to, tamto... Ponoc nie mowi tego kazdemu. Kreci jak stara pralka typu Frania. Ech, mam tego dosyc! Czyli co, olac ja sikiem prostym, tak? Nie da rady ja rozkochac we mnie?

Czyli co, olac ja sikiem prostym, tak? " Zrobisz co uważasz Osobiście jakby mi panna mówiła że ma we mnie fajnego kumpla to mógłbym z taką iść co najwyżej na browar i tylko wtedy jeśli akurat nie miał bym nic fajnego do roboty ;)

Gość bezecnik86
a tam zaraz olać :P przelecieć zawsze można a nawet trzeba :P

Latwo tak pisac "przeleciec". Ona zgrywa niedostepna po maksie! Jak jej probowalem wlozyc reke do majtek, to od razu bylo stanowcze: Przestan! i tekst, ze zglodniala, albo obejrzala by jakis film - po zawodach jednym slowem. Nie wierze, ze ona jest taka cnotliwa, ale przeciez nic na sile. Kuzwa, zawsze mam jakies popieshone znajomosci z tymi kobietami. Wczesniej nadzialem sie na mezatke. Oczywiscie o tym fakcie poinformowala mnie jak juz skonsumowalismy to i owo w lozku :/

Ona zgrywa niedostepna po maksie! Jak jej probowalem wlozyc reke do majtek, to od razu bylo stanowcze: Przestan! i tekst, ze zglodniala, albo obejrzala by jakis film" bo z kumplem to wiele można ;) mozna zjeśc , obejrzeć film , napić sie ... rozumiem ją doskonale ...

Gość h e h e :D
Facet, jeśli oczekujesz czegoś więcej od tej panienki, niż przyjaźń, to ją olej! Szkoda Twojego czasu i nerwów. Tyle fajnych dziewczyn jest na świecie. Rozejrzyj się wokół siebie. Naprawdę, zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz. Wóz, albo przewóz, nic pomiędzy.

Gość kawa w necie
No dobrze Balansujący, a jakie są Twoje zamiary? ona jakaś taka... niewyraźna wobec Ciebie, a czego Ty oczekujesz?

Jakie sa moje oczekiwania w stosunku do niej? Nie licze na jakis powazny zwiazek. Moglbym zgodzic sie na uklad: kolezenstwo + sex, no ale po tym co ona prezentuje w moim kierunku, to chyba utopia - nie pociagam jej :/ I stad te uniki, gadki o przyjazni i inne duperele.

Gość tretrtewrtrtwe
Kopnij ja w 4 litery i niczego nie zaluj. Ona Cie trzyma jako "kolo zapasowe". Pojawi sie nowy facet i Wasza "znajomosc" pojdzie w zapomnienie. Uwierz mi, nie warto sobie zaprzatac glowy ta dziewczyna. Po prostu lubi byc adorowana, dowartosciowuje sie, a Ty jej w tym pomagasz.

Moglbym zgodzic sie na uklad: kolezenstwo + sex" poszukaj na forach 30-latków wiele jest chętnych kobiet na sam sex tam znajdziesz fuck friends -kę :P

Gość M a r i n a
poszukaj na forach 30-latków wiele jest chętnych kobiet na sam sex tam znajdziesz fuck friends -kę Regres, a skąd o tym wiesz? Czyżbyś sam korzystał z tego "przywileju", hm? :P

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
A moze ta panna chce w glebi duszy zwiazku z Toba, tylko boi sie, ze chodzi Ci tylko o sex? Zaliczysz i porzucisz... Stad te jej uniki i moralitety oraz bajka o przyjazni? Rozmawiales z nia?

Regres, a skąd o tym wiesz? Czyżbyś sam korzystał z tego "przywileju", hm?" nie korzystałem z usług takich pań ale kiedyś siedziałem na takim pewnym czacie dla 30 -tek więc wiem że łatwo tam wyhaczyć panią do seksu

Gość kjkhkhkhk
Potwierdzam: na czatach jest masę zbzikowanych 30-tek, które zachowują się jak napalone nastolatki. Spotykałem się z kilkoma mężatkami w wieku 28-35 lat, które przyprawiały rogi swoim mężom. Cóż, rutyna zapukała do ich drzwi i musiały się jakoś odstresować i poczuć ten zapach namiętności. Szkoda, że czyimś kosztem. Ale życie jest tylko jedno.

Gość WujekDobraRrrada
Wg mnie nie chce wyjsc na latwa. Kazda kobieta lubi byc zdobywana. Naprawde. Badz wiec cierpliwy i powoli sie do niej dobieraj. Jak da w pysk to bedziesz wiedzial kiedy masz przestac. Dzialaj z glowa, a bedzie dobrze :)

Dobra, dzieki za wypowiedzi i wskazowki. Postanowilem, ze sie od niej "odetne" na jakis czas. Nie bede sie odzywal, pisal, spotykal sie z nia, prawil komplementow itd. Zobaczymy, czy bedzie w stanie to zauwazyc. Do tej pory jak robilem krotka przerwe, sama sie do mnie odzywala i pytala co u mnie. A teraz zamierzam ja calkowicie olac. Jak sie nic nie zmieni w naszych relacjach, to dam sobie spokoj raz na zawsze. Nie mam zamiaru robic za jej "pocieszyciela". Niech znajdzie sobie innego frajera do wyplakiwania!