Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierciszka

ratunkuuuu zgaga!

Polecane posty

Gość wierciszka

mam bardzo uciążliwy problem zgagę albo refluks w sumie nie wiem czym to się różni, ale jesy ochydne. poradzcie mi coś pilssssss.. żaden ranigast nie działa!!!

Gość kujak
to może do lekarza się wybierz? jak tak bardzo CI to dokucza to może być nawet wrzód żołądka przecież a z tym nie ma żartów. mi czasami zdarza się zgaga, ale to normalne, wiekszsc ludzi ja ma od czasu do czasu. ale czujesz bardziej pieczenie w przewodzie pokarmowym czy zwraca CI się jedzenie??

Gość Monar
koniecznie idź do lekarza, bo z tym nie ma żartów. Na razie kup polprazol acidcontrol, można go kupić bez recpty. A to dobry lek.

sa tabletki ziołowe na niestrawność tak sie nazywaja pomagaja terz na zgage i opilstwo alkocholowe przetestowałem na sobie

Gość michaśka9
Polprazol acidcontrol jest ok.Mój tata brał kiedys ta wersje na recepte i czuł wyrazna poprawe.

Gość Monar
Ja też go brałem, dlatego mogę go polecić. Naprawdę pomaga. A naprawdę trzeba walczyć ze zgagą, żeby coś gorszego nie zrobiło się z żołądkiem.

Gość jusia2345
trzeba przestrzegać diety. tzn. uważac na to co się je unikać tłustych rzeczy. ja tez używam polprazolu jak zgaga mnie dopadnie a teraz nawet zrobili konkurs- do wygrania jest parowar marki Philips. śmieszna sprawa bo trzeba im tylko wysłać obrazek lub zdjęcie które kojarzy wam się w uporczywą zgagą. tu wszystko jest http://www.polprazolacidcontrol.pl/konkurs