Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana mama,

Bardzo boli mnie głowa

Polecane posty

Gość załamana mama,

Lekarz chyba zbagatelizował sprawę, kazał łykać apap ale nie za często a ja nie wytrzymuje z bólu. Codziennie boli mnie głowa. Najpierw bolała mnie w okolicach zatok, a teraz na środku bardziej po prawej stronie. Nie boli ciągle ale to są takie chwilowe ale niesamowicie mocne bóle. Nie bardzo wiem co mam zrobić. Lekarz rodzinny zbagatelizuje moje problemy, a ja nie mogę przez to funkcjonować. Leże pół dnia w łóżku z tego powodu a jak zaczyna się ból to mocno uciskam głowę i mam ochotę krzyczeć.

Gość załamana mama,
Proszę poradźcie, mamusie, bo na prawdę nie wiem co mam robić.

Gość kokojambo
Idź do innego lekarza:o Nikt na forum ci nie pomoże:o

Gość załamana mama,
Ale do jakiego? byłam już u 3 ginekologów i u rodzinnego i wszyscy stwierdzili żebym apap łykała i nic poza tym. Jestem w ciąży w 1 trymestrze, zapomniałam o tym napisać. Więc jak dzwoniłam do szpitala to mi powiedzieli, że jak bardzo boli to mam przyjść to zrobią prześwietlenie, ale przecież nie mogę się na to zgodzić bo to może zaszkodzić dziecku.

no ale w ciąży przeciwbólowo to tylko lekarstwa zawierające paracetamol można łykać... inne szkodzą dziecku...przykro mi ale musisz wytrzymać..chociaz znam ten ból bo ja tez cierpię na częste, mocne bóle głowy

Witam. Czy jesteś moze po porodzie i znieczuleniu zewnątrzoponowym? Ja dokładnie taki bol mialam kiedy rodziłam córke,i po znieczuleniu kiedy to powinno sie leżec plackiem, nieświadomie obrócilam sie na bok W szpitalu juz narzekałam an ten potworny bol głowy, dostawałam kroplowki, zastrzyki, tabletki nic nie pomagało Po wyjsciu ze szpitala nie byłam w stanie zajmowac sie dzieckiem ból był niedowytrzymania, aż mnie na wymiioty rwało, nie pomagały żadne tabletki nic kompletnie. Meczylam sie tak z 2 tygodnie az wkoncu przeszło Jeśli u Ciebie jest inna przyczyna i trwa do dluzęj, moze powinnas poprosic o skierowanie do neurologa,, ten zapewne skieruje Cie na tomograf albo rezonans Pozdrawiam

Gość mnie też boli głowa

Gość załamana mama,
Nie miałam znieczulenia ale przeszłam niedawno operację laryngologiczną i byłam usypiana. Pytałam czy to może być przyczyną ale usłyszałam tylko, ze może i to wszystko. Mam nadzieję, ze to tylko efekt uboczny znieczulenia, a nie nic gorszego bo w życiu tak mocnych bóli nie miałam.