Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocaicola

ile wiecej zarabiaja wasi partnerzy od was i jak dzielicie sie wydatkami

Polecane posty

Gość cocaicola

w moim przypadku mamy duza roznice bo ja zarabiam niecale 4000 a on zarabia 16000 ale mamy wspolna kase i niczego nie wyliczamy. i zawsze wydawalo mi sie to normalne do momentu gdy wczoraj znajoma para przyszla do nas do domu i powiedzieli, ze oni skladaja sie po 2 000 miesiecznie na wspone zycie a reszte kazdy sobie sam odklada na boku bo miedzy nimi jest roznica 3 tysiecy w wynagrodzeniu, wiec tak jest uczciwiej. moj facetem mowi, ze dla niego nie ma znaczenia roznica wynagrodzen bo ja tez pracuje ciezko, tylko moj zawod nie jest tak dobrze oplacalny jak jego. a jak jest u Was?

Gość jak to jest 2 i 1/2
że średnia pensja to 3 z hakiem a mediana 2 z hakiem a na kafe co druga/druga zarabia więcej? :classic_cool: Biorąc pod uwagę, że to raczej forum dla ludzi niezbyt rozgarniętych... jak wszystkie fora na dużych portalach informacyjnych. Z czego o2 jest najbardziej kiczowate. Tylko sex, dupy i plotki.

Gość cocaicola
wiesz kafe to nie tylko dzial " zyciu erotyczne i uczuciowe" na dzialach o mediach, dietach i kilku innych sa zupelnie normalni i zwyczajni ludzie. a co do zarobkow, to kazdy ma inne, zalezy w jakim miesicie mieszkasz, co robisz, a kafe jest dla kazdego

Gość my razem nie mamy 4000
ja robię opłaty,a on na życie