madziulkaaa1 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Cześć.Szukam koleżanki.Mój problem związany jest właśnie ze szczupływ wyglądem,przewija sie przez to rowniez wątek uczuciowy.Jestem w zwiazku od 2,5roku.Wczesniej majac 15/16 lat mialam anoreksje.Kiedy zaczęłam jesc jadłam bez opamiętania przez cały dzień.Dotknęła mnie niestety nadwaga,moze niezbyt duza ale zawsze to jest zbedny balast.Będąc juz 'normalną' poznalam faceta,mojego ex narzeczonego z ktorym mam pieknego synka.Terraz juz nie mam nadwagi,jestem przecietnych gabarytow dziewczyną,ale....I tu pojawia sie ale:wychodząc z anoreksji moglam jesc wszystko przez caly dzien.Zostalo mi to i np w jeden dzien zjadam calą lodowkę,a pozniej pokutuje za to przez pare dni glodząc się.W domu ciagle gadam o fitness klubach i dietach.Przez swoje niejedzenie jestem nerwowa.Dodatkowo cierpie z powodu tarczycy.Terroryzuje cały dom.Mój ex narzeczony powiedział,ze ma juz tego solennie dosc i męczysie bedac ze mną.Ja go kocham ponad wszystko,niestety nie umiem sobie poradzic ze swoim problemem.Jak zjem wyzywam sie na nim za to,ze uleglam..jak nie zjem kloce sie o byle co i koło zamknięte.Nie umiem jesc posilkow.Czuje sytosc,ale nie umiem sie opanowac i np zamiat jednego keska zjem piec bo tyle jest w lodowce.Ja nie wiem juz co mam robic..teraz nie jem,nie spie,malop pije z powodu problemoew rodzinnych.Nikt mnie nie rozumie,nikt nie umie pomoc wiec pomyslalam,ze tutaj znajde jakies wsparcie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach