claudina 0 Napisano Sierpień 19, 2010 witam, kupilam gynoflor 3 tyg temu i nie przechowywalam go w lodowce przez nieuwage, teraz chce go zastosowac, czy nadal sie nadaje do zastosowania? oczywiscie ani lekarz ani farmaceutka nie poinformowali mnie ze trzeba ten lek trzymac w lodowce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pysianiulka Napisano Sierpień 19, 2010 to w aptece nie dodawali do opakowania nowej lodówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
claudina 0 Napisano Sierpień 19, 2010 :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia83201 0 Napisano Luty 8, 2011 A co to jest za lek?Trzeba go jakoś rozrabiać z wodą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peytonnn22 Napisano Luty 8, 2011 gynoflor to sa tabletki dopochwowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peytonnn22 Napisano Luty 8, 2011 proszeee pomozcie :( brac ? bardzo mi zalezy na tych tabletkach bo zakonczaja one moja kuracje gynalginem i macmiror Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Luty 9, 2011 Ja biore od 2 lat gynoflor. Czesto zapominam wsadzic do lodowki... Bierz spokojnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peytonnn22 Napisano Luty 9, 2011 ale az na tydzien ? znalazlam w internecie taka informacje http://leki-informacje.pl/651,1,pytania,gynoflor_przechowywanie.html to w sumie chyba wiarygodne zrodlo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peytonnn22 Napisano Luty 9, 2011 http://leki-informacje.pl/651,1,pytania,gynoflor_przechowywanie.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peytonnn22 Napisano Luty 9, 2011 a tak w ogole to dlaczego stosujesz tak dlugo gynoflor ? ten lek zawiera hormony, mozna go tak dlugo stosowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Luty 9, 2011 Ja stosuje gynoflor przy staraniach 1-2 razy w tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peytonnn22 Napisano Luty 9, 2011 ale tak jak pisalam ten lek zawiera hormony. tak Ci zalecil lekarz ? bo ja slyszalam , ze tego leku nie mozna sobie przyjmowac od tak wedlug uznania, tylko trzeba przechodzic okreslona kuracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Luty 9, 2011 Tak wiem ze zawiera Hormony. Tu w Niemczech jest tylko na rezepte,Oczywiscie ze biore to w porozumieniu z lekarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peytonnn22 Napisano Luty 9, 2011 w Polsce tez jest tylko na recepte :) pare osob na innych forach pisalo ze gynoflor stracil na swoim dzialaniu ale mysle ze to co w wczesniejszym linku przeczytalam jest bardziej wiarygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach