Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moglby mi ktos fonetycznie to

angielski piosenka fonetyka

Polecane posty

czy moglby ktos mi to fonetycznie zapisac ? z gory dziekuje! Love is something strange and amazing At the day when you've lost it you know you want it back And you go through the darkness with only thought ringing just like a bell in your head Every little thing reminds me To wait to wait to wait to climb on the highest mountain To wait to wait to wait

Gość papapapapa
Ja się właśnie uczę fonetyki, ale jeszcze na takim etapie nie jestem żeby całość zapisać fonetycznie... Jedynie pojedyncze słowa potrafiłabym.

Gość wierzaca, doswiadczajaca
ja bymci zapisala alenie ma takich znakow na klawiaturze, swoja droga tak trudno zajrzec so slownika?

ciezko bo nie ucze sie angielskiego :( i nie mam slownika. oczywisice nie musi byc idealnie zapisane, tylko tak by dalo sie odczytac w miare po angielsku :)

Love is something strange and amazing/ Law is samfing strencz and emejzing At the day when you've lost it/ At de dej łen juv lost it you know you want it back/ Ju noł ju łont it bek And you go through the darkness with only/ End ju goł troł de darknes łif onli thought ringing just like a bell in your head/ tot ringing dżast lajk a bel in jour het Every little thing reminds me/ Evry lityl fing rimajnds mi To wait to wait to wait/ Tu łejt tu łejt tu łejt to climb on the highest mountain/ Tu klimb on de hajest mountain To wait to wait to wait/ tu łejt tu łejt tu łejt Ufff, ciężko coś takiego napisać

dziekuje 🌻