Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemtujednorazowo

Czy moglibyscie mi pomoc w doborze stroju kąpielowego?

Polecane posty

Gość jestemtujednorazowo
Ten stanik jest usztywniany. :P Ale jest o tyle za mały, że naprawdę nie da się z nim nic zrobić. I nie mam na łopatkach. :)

Gość jestemtujednorazowo
Wymieni miseczki, albo wyjmie usztywnienia. Zaraz podam, tylko zmierzę. ;)

jesli ten kostium ci nie robi waleczkow kolo pach tzn, ze na codzien masz zle dobrane biustonosze i ci juz sie skóra przyzwyczaila. szkoda, ze nie pokazesz zdjec tylu, bo po tyle najlepiej widac jak sa gacie dobrane. chociaz patrzac z przodu, ja na twoim miejscu wybrałabym wyższe.

no, no, z tą niedowagą to nie przesadzaj. sylwetka ok, ale nie jest chuda. jest w sam raz.;) jeśli wyliczasz sobie tę niedowagę wg wskaźnika BMI, to daruj sobie, nie od dziś wiadomo, że to ma się nijak do prawdziwej sylwetki i wagi. a kostium nie za bardzo. Tobie proponowałabym tankini - pięknie pokreśli kobiecą sylwetkę, a nadaje się też dla kobiet, które nie mają brzucha jak kaloryfer;)

Ale nie rozumiem, zapytałaś, czy Ci pomożemy w doborze, to chyba znaczy, że masz zamiar kupić nowy, żeby lepiej leżał? Więc kup w porządnym rozmiarze, zamiast kombinować z krawcową. :)

glaszczka ja sie zmierzylam jak kazalas i mam 105/80 to male mam tzytzki strasznie nie? :( 😭

Gość jestemtujednorazowo
Biust 92 pod biustem 79.

jsli chodzi o autorke to nawet wdlg bmi (bo 19,2) nie ma niedowagi, ale mniejsza o to :P sylwetke masz swietna!

Masz 25cm realnej różnicy, to chyba dobrze :D rozmiar brytyjski 75(34)FF, polski 75I albo J jak w tych będzie za luźno to brytyjski 70(32)GG, polski 70L... :D

Gość jestemtujednorazowo
Włożyłam go i jednak jest na łopatkach... Kurczę.

68/85 to prawie moje wymiary :P 65(30)D brytyjskie, polskie też 65D Mi na 66 pod jest dobrze w ciasnych 65tkach, ale jak Tobie będzie luźno, to 60(28)E brytyjskie i 60F polskie

a tak przekladajac na ten starodawny miernik, to bede miala B czy C? stanikow nie bede kupowac takich, ale moj mozg na tych starych jeszcze funkcjonuje :D

Gość jestemtujednorazowo
Masz świetne, wielkie piersi Husky, też bym takie chciała. :P Okej, dzięki! Strój nowy tak, ale nie teraz, bo póki co, to nie mam na to pieniędzy.

Dla mnie średnie w kierunku większych :P Ja mam 18cm różnicy i próbuję sobie wmówić, że są ok :D

kurde... :( a ja caly czas myslalam, ze mam male cycki. ... nawet jestem w topiku dla tych o malych cyckach.

no to noszę dobry stanik, bo zazwyczaj 65D, choć ciężko znaleźć, więc często też 70. wnerwiające jest, że tak ciężko dostać w polskich sklepach obwód pod biustem 65.:O

na ten zły miernik, czyli jakbyś brała staniki za luźne pod biustem, np 85D albo 90B to całkiem duże :P

Husky, nie uważam się za chudziutką.:P Jestem chyba taka w sam raz. Ważę 52 kg, 170 cm wzrostu.:) ale mówiąc szczerze, to chciałabym dobić do tych magicznych 50...:P ale to nie o tym temat.

ja w ogole rzadko w staniku chodze, chyba, ze na uczelnie i inne wazniejsze imprezy. :o :(

Ja w ogóle w sklepach nie kupuję, tylko przez internet :P Jak masz już kilka dobrze dobranych to zmierz jak rozciąga sie obwód, zmierz odległość U, UU, głębokość miseczki i szukaj staników o takich wymiarach w internecie, taniej :P

ja to w porównaniu z wami tluscioszek jestem, bo 57 -8 se waże :P stad te tzytzki :o :P

Husky, to Ci szybko obwisną :O Niektóre kobiety żeby potem naprawić biust po takim masakrowaniu to nawet śpią w stanikach... Ja mam 66 pod biustem, ale wzrost niecałe 160cm :P Ale też uważam się za taka w sam raz :D

wiem kurwa, ale ja strasznie nie lubie :( no ale na uczelnie w roku akademickim chodze 5 razy w tyg, wiec nie najgorzej !