Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemtujednorazowo

Czy moglibyscie mi pomoc w doborze stroju kąpielowego?

Polecane posty

Kup dobry stanik to polubisz :D Ja swojego prawie nie czuję i zdecydowanie wole siedzieć w staniku niż bez :)

wlasnie bede musiala sie wybrac na zakupy. staniki generalnie mam dobrane dobrze, ale na moja zwykla wage 54kg teraz niestety przytylam i musze kupić nowe :o chociaz ze dwa, bo planuje zrzucic te kg :D

Gość masz sliczna figure
nie odchudzaj sie, ani nie tyj, piekna:)

a wiecie, że ja lubię swoje cyce?:D podobno niewiele kobiet lubi swoje cyce bez zastrzeże, a ja swoje uwielbiam! nie za małe, nie za wielkie, dla mnie bomba:P boje się, co będzie jak obwisną. przez to chyba nigdy nie zdecyduję się na ciążę. 😭

Ja też swoje całkiem lubię, zwłaszcza w staniku, ale trochę większymi bym nie pogardziła, 65F to mój ideał :P Mniejszych nie chcę na pewno.

szkoda zycie na przejmowanie sie takimi pierdolami :P bo dla mnie to pierdoly martwienie sie o ten rozmiar.. jakby jedrne nie byly, albo wisialy to tzo innego..

weeeeź, glaszczka ---> dobre cyce! ja tam lubię krągłe i jędrne, to podstawa, wielkość jest mało istotna.:P

ja wiem ja wiem glaszczka. nie ma wyjscia. chociaz kupowanie stanika na moje tzytzki to mordęga 😭 minimum tzaly dzien zmarnowany. tera sobie przepisze oc mi glaszczka napisala i bede chodzic po galerii :D

Tylko nie traktuj tego jak wyrocznię, to tylko rozmiar, od którego powinnaś zacząć poszukiwania :D Powodzenia :D

Gość Katerine_a5
Figura bez zastrzeżeń :) Kostium faktycznie mógłby mieć inny krój :) fajnie propozycje są na stronie krisline.com :) powinnaś przejrzeć i może akurat coś Ci wpadnie w oko, a że teraz mają tam mega wyprzedaże to się nie wykosztujesz :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość puuuuuu
dooobry cyc konczy sie na pepku , ot co ...