Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shakira 662312XXX

zlikwidowali mi nr tel komorki! w erze.jak go ozyskac

Polecane posty

Gość shakira 662312XXX

przenosilam numer tel na karte do sieci era, mili problem z przeniesieniem i mi go zlikwidowali.jak ktos wybiera moj nr tel to slyszy komunikat "nie ma takiego nr tel" oszz kurde jak dozyskac numer, w salonie powiedzieli ze juz przepadl, gdzie zglosic ze mi numer zlikwidowali?? pomocy

Gość shakira 662312XXX
pomozcie, ten numer mam od lat, a te sieroty nie umija przeniesc i go zamkneli. jakbym wiedzila ze tak bedzie to za chiny ludowe bym nie probowala przeniesc. jeszcze glupio w erze sie tlumacza ze to pierwszy raz, ale co mnie to obchodzi

Gość shakira 662312XXX
jak policje.prosze o dobre rady

no powaznie na policje bo gdzie indziej! wytoczyc im proces ! to tak jakbys miala operacje wycinali by ci wyrostek a zamiast tego zlikwidowaliby ci serce! i tez by sie tlumaczyli ze pierwszy raz! to jest blad jak kazdy inny! pojdz do nich i poinformuj ze jak nie znajda rozwiazania jak przywrocic ci ten nr to zglaszasz sprawe do sadu

Gość shakira 662312XXX
bylam u nich dziasaj, sprawa trwa juz 3 tyg. tylko wczesniej jeszcze ktos mogl sie dodzwonic ale ja do nikogo nie bo niby"mialam zawieszony nr to kwietnia"taki komunikat sie wyswietla a powinam miec pieniadze na koncie bo za to zaplacilam!! dziaj mi powiedzili ze musze nowy numer!! dziaj mi go zlikwidowali,jeszcze rano o 7 byl zasieg a godzine pozniej"nie ma takiego numeru" wczoraj wyslalm maila do UKE co jeszcze moge zrobic. a ten numer jest mi strasznie potrzebny.

Gość shakira 662312XXX
chyba pojde do rzecznika praw konsumenta, moze cos zalatwi, tylko pewnie do dlugo patrwa, jak ja mam pracowac bez telefonu, wszyscy klienci i inne fimy, banki maja ten numer :(