Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOgfgfg

IWONA WIECZOREK NIE ŻYJE...RUTKOWSKI POWIEDZIAŁ ,ŻE TO WIĘCEJ NIŻ PEWNE!!

Polecane posty

Gość OOgfgfg

on cos wie wiecej . wrócil ze szwecji i to mu rozjasnilo wszystko ale mi szkoda tej slicznej dziewczyny.. zdala mature i na studia sie dostala...matko ..po co poszla sama wtedy ? jej znajomi musza miec wyrzuty ze ja puscili.. http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?aid=/20100819/kraj_swiat/555531719 ALE GDZIE JEST CIALO ?? CZY TAK JAK MOWI JASNOWIDZ W JAKIEJS KANALIZACJI ??

Gość werkaszperka
A moze ktos mi powiedziec dlaczego tak wszedzie trabia o tej dziewczynie ? codziennie ginie masa oosb i w tv nic otym nie mowia. ona byla corka jakiejsz szychy czy co ?

Gość ameryke odkrył
myslal ze ktos ja trzyma ? szkoda kasy na jedzenie jak sie nie trzyma dla okupu ;)

Gość Marthita
Jak dla mnie to za zaginięciem Iwony musi stać ktoś z półświatka. Po co biznesmeni mieli by dawać kase ot tak.[url=http://pracawkraju.com]Tu musi być jakieś drugie dno. Codziennie wielu ludzi ginie w nie wyjaśnionych okolicznościach i jakoś nikt bogaty się nie kwapi żeby ufundować nagrodę.

Gość a po co szukasz takiego
dokładnie córka kogoś dzianego, tyle osób znika i o nikim tyle rozgłosu nie ma...

Gość jiojio
taaa, szczegolnie te platynowe wlosy byly sliczne:D Rozumiem, ze gdyby byla gruba i nieatrakcyjna, to nie byloby ci jej szkoda?

Gość jiojio
tez mnie dziwi ten rozglos. Tyle osob od tego czasu zaginelo i jakos nic o tym nie wiemy, a o tej iwonie ciagle zakladane sa watki, ile mozna?:O

Gość zal zalisko do kwadratu
Po co tak piszecie ? Po co komentujecie ? Rodzina zaginionej przezywa dramat a wy zeryjecie na tej tragedii Ciekawe czy jakby dotyczyło to kogos z waszych bliskich , to miło by sie wam czytało takie brednie. Jaka znieczulica panuje na swiecie zeby nie liczyc sie z uczuciami innych . Nie macie słowa wsparcia albo nie podoba wam sie temat to nie piszcie Proste Po co komus przykrosc sparawiac Ale Polak jak komus nie dopierdoli to ma stracony dzien .Prawda ?

Gość werkaszperka
O co ci chodzi ? Gadaja o niej w tv, wiec mamy prawo komentowac to co myslimy. Nikt nikomu nie ubliza ;/

Gość jfjfjfjgngnbnbkkkd \
s;liczna?? ty chyba nie wiesz co znaczy to słowo a na studia kazdy sie moze dostać! ja mialam cale zycie same 2 i 3 a dostalalm sie na 2 dzienne kierunki na UW

Gość ladaco
a co Rutkowski wie w tym temacie, i jak to nie żyje jak ja ja cały czas jebie w doopę:D

Gość my zerujemy
helołłłłłłł , mylisz nas z mediami :D gdyby nie media nikt by o niej nie slyszal

Gość Tak_uwazam
Sorry, ale mnie już też trafia jak słyszę, widzę to imię i nazwisko.... faktycznie, codziennie giną ludzie, znikają w niewyjaśnionych okolicznościach i kogo to obchodzi? Nikogo. A tu tak rozgłos bo co? W czym ona jest, lub była lepsza od innych zaginionych? W tym, że miała bogatych rodziców? Tak? Miała, bo nie wiem.... Ale jeśli tak to na co się ta kasa zdała? No własnie....

Gość my zerujemy
na nic sie nie zdała, media miały używanie, rutkowski pokazał swoj ryjek na to sie zdała :D

Gość cały szum wokół Wieczorek
wywołała Gazeta Wyborcza. Sezon ogórkowy, nic się nie dzieje, a tu nagranie z monitoringu, tajemnicze szczegóły zaginięcia, atrakcyjna laska, więc zrobili z tego show. Mnie też to b. zniesmacza, tym bardziej, że dziewczyna sama wpakowała się w łapy jakiegoś dewianta. Tymczasem rodzina Mateusza Domaradzkiego czeka na informacje o chłopcu już cztery lata. Do gwałtu na nim, tortur i zabójstwa przyznało się dwóch pedofilów. Wyrok jest, ciała nie ma. Chłopczyk wyszedł rano na sanki i nikt go potem nie widział. Joanna Surowiecka zaginęła rano, w biały dzień, cztery lata temu. też była młoda, śliczna, inteligentna. Dziś pamięta o niej tylko rodzina i znajomi. Dlaczego nikt nie szuka dziecka matki z Zachodniopomorskiego, która na skutek depresji poporodowej popełniła samobójstwo, a po dwutygodniowym niemowlęciu ślad zaginął? Taki spraw są tysiące, tymczasem bębni się tylko o dziewczynie, która była na tyle głupia, że skończyło sie to tak jak się skończyło.

Gość labambka
Żal już czytać te wasze wypociny ludzie.... Tak was boli ten rozgłos, zupełnie nie rozumiem dlaczego, bo chyba nie z zazdrości??? Nie wspominając już o tym, że sami się do niego przyczyniacie, ogólnie cała kafeteria. Owszem, każdego dnia giną ludzie, ale Iwona nie jest pierwszym tzw. nagłośnionym przypadkiem, systematycznie co jakiś czas pojawiają sie takie: Joanna Surowiecka, Matjaszek, czy Madeleine MacCann. Te sprawy są głośne i medialne z różnych powodów, nie umniejszając bólu ŻADNEJ Z ZAGINIONYCH OSÓB I ICH RODZIN! są bardziej tajemnicze, przerażające i tragiczne niż za przeproszeniem 90-latka z Alzheimerem, która wyszła z domu, czy zbuntowana, trudna nastolatka na gigancie, która wraca do domu po 3 dniach. Naprawdę tego nie rozumiecie, czy żal wam dupska ściska blachy, że nie o was się dyskutuje?

Gość ladaco
i luuu końskiego lukra na plery Iwonie W

Gość fgf565656
w sumie fakt

Rozumiem, że wywodzisz się z rynsztoka i ciężko wyzbyć się nawyków z rodzinnego 'domu', ale niestety, nie masz racji. Szum o Wieczorek to w tej chwili biznes, na tym się zarabia. Media rozdmuchały ten przypadek, nie wiedząc nawet, że przybierze on takie rozmiary. teraz internauci nakręcają sami siebie, a media ciągną tę farsę. A co do Wieczorek, niestety, ceną za głupotę często jest życie.

Gość labambka
Kto niby wywodzi się z rynsztoka? ja?:) po czym wnosisz? dobrze się czujesz? oczywiście, że się zarabia, niestety takie są realia w społeczeństwie zmedializowanym. Tak samo się zarabia na krzyżu, katastrofie smoleńskiej i innych nieszczęściach. Sama czytajac te rewelacje dajesz im zarobić. A ode mnie się odwal!

Wnoszę po twoim rynsztokowym słownictwie, nic dodać, nic ująć. dzisiaj w Polsce zaginęło dwoje dzieci do lat pięciu. Nikt o tym nie mówi, nie rozpisuje się, nie ma Rutkowskiego i oszołoma-oszusta z Człuchowa, który określa siebie mianem 'wizjonera'. Mam prawo wypowiedzieć się w temacie tej zbiorowej psychozy, bo mi się ona nie podoba i świadczy tylko o tym jak zmanipulowane są media.

Gość labambka
Moje słownictwo jest rynsztokowe? świetnie. sądzisz zapewne po ostatnim zdaniu? Moze skup się na tekstach typu " sperma na plerach Iwony" czy coś w tym stylu - nie zwracam na to większej uwagi. Czasem trzeba użyc słowa "dupa", żeby niunie z forum raczyły to przeczytać. ale do rzeczy. Wez pod uwagę, że Wieczorek zaginęła miesiąc temu! Zapewniam Cię, że za kilka lat wszyscy o tym zapomną, ewentualnie jacyś samozwańczy łowcy sensacji i badacze ciemnej strony życia odkopią te wszystkie rewelacje, tak jak dziś można sobie poczytac np o Surowieckiej i podumać nieco nad tym wszystkim. Wszystkie zaginięcia są tragiczne i przerażające, nie wyobrażam sobie, jak muszą czuć się najbliźsi, W TYM TAKŻE IWONY WIECZOREK! przyczepiliscie się do niej strasznie, a może ona właśnie nie lubiła rozgłosu wokół własnej osoby? Skąd można to wiedzieć? Jeśli boli Cię sprawa zaginionych dzieci, załóż temat na kafe - zapewniam, że rozgłos będzie większy, ja tą drogą dowiedziałam się o Wieczorek. Pozdro z rynsztoka i mielizn intelektualnych!

Gość ladaco
uwielbiamy moczyć knagi w piczy Iwony.

czytam te niektóre bzdety i włos mi się na głowie jeży. oto prosta odpowiedź na debilne pytanie: "po co tyle szumu wokól Iwony Wieczorek" - żebyś durniu jeden z drugim wziął pod uwagę jeden jedyny fakt,że dziewczyna zaginęła i ślad wszelki po niej zaginął!!!!!!dosłownie rozpłynęła się w powietrzu, co jest nierealne i ludzie chcą wiedzieć o co w tym wszytskim chodzi!! ktoś wyżej przytoczył nazwiska innych zaginionych osób - ale o nich wiadomo coś więcej np.że chłopczyk,który wyszedł na sanki był gwałcony i maltretowany i że nie żyje. tylko dwóch pojebów,którzy to zrobili ma kłopot z wyznaniem, gdzie ukryli ciało dziecka. dramat.tragedia. ale cokolwiek wiadomo - dziecko było na sankach i porwali je dwaj psychole, a tu dziewczyna wyszła i szlag ją trafił.Bawi Was to?? naprawdę najważniejsze jest dla Was to czy była prostytutką, że nie była taka "sliczna jak wszyscy mówią w mediach" i że sama była sobie winna. jasne: była brzydka, była prostytutką, miała "chujowe platynowe włosy" tylko kurwa zginęła i jej nie ma, a Wy siedzicie w ciepłych domach na dupach i pieprzycie od rzeczy!! trochę szacunku. jeśli kogoś uraziłam kolokwialnym słownictem-przepraszam. do reszty - walnijcie się w puste łby. kiedyś i Wy będziecie mieć dzieci.Przypomnijcie sobie tę historię jak Wasz syn/córka wybędzie na disco a Wy bedziecie stać w oknie i czekać. ciao.

gwoli uprzedzenia głupich postów, które się tu zaraz pojawią: pamiętajcie,że to jest chore,że ktoś znika bez śladu. CHORE!! w dobie internetu, monitringów, satelity itd. i sprawa jest nagłośniona bo niektórzy chcą bezpieczeństwa i spokoju na ulicach.sprawa Iwony pokazuje,że ani jednego ani drugiego nie ma. i każdy może iść na dyskotekę i każdy może się pokłócić z kimkolwiek i wyjść.i niech idzie w cholere, ale czemu kurde przepada jak kamień w wodę i nie trafia do domu?????

Gość bez nerwów bo owszem
siedzimy w cieplych domach i nie ryzykujemy lazenia po nocy , kiedy wiadomo,ze na swiecie od zarania dziejow istnieli przestepcy. Ja rozumiem, zeby dziewczyna np musiala wyjsc do nocnej apteki po lek dla chorej matki. A tak - niestety sama sie naprosila ( co oczywiscie ani troche nie usprawiedliwa napastnika). Mogla wydac na balange, zalowala na taksowke. Nie mialabym syumienia narazac matki na takie nerwy jak swiadomosc, ze jej dziecko nieodpowiedzialnie szlaja sie po nocy.