Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Wakacje w Tunezji

Polecane posty

Gość darek ogarek
nie dziękuje byle nie Tunezja :(

Gość darek ogarek
najgorsze wakacje jakie miałem to była Tunezja :( jak się wyszło poza hotel szok! upierdliwi ludzie, złodzieje, wszędzie śmieci!

Gość darek ogarek
wybierasz się tam?

Gość nie słuchaj go
;p do jakiej miejscowości lecisz? ja byłam w hammamecie w dzielnicy yasmine i tam było ślicznie:) tylko że to dzielnica hotelowa , jak sie jedzie do hotelu po prostu w miescie to pod względem czystości poza hotelem faktcznie nie będzie rewelacji;] ale to nie jest żadna tragedia, taki zupełnie inny klimat:) na pewno wrócisz zadowolona;)

Gość nie słuchaj go
a ci złodzieje to chyba polacy:p byłam w tunezji i egipcie i ani razu nic takiego mnie nie spotkało, chociaż wiadomo zawsze może sie coś takiego zdarzyć ale nie jest to normalna sytuacja w tych krajach więc nie przejmuj się;)

Gość Ja byłam rozczarowana...
brudno bardzo, obcy ludzie ciągną Cię za rękę do swoich sklepów knajp nie można spokojnie przejść , tylko w hotelu było OK odradzam takie wakacje - ja żałuję nigdy wiecej Tunezji :(

Gość nie słuchaj go
dziwni jesteście:| nie wiedzieliście jak jest w krajach arabskich decydując się na wyjazd? jak wam takie rzeczy przeszkadzają aż tak że z ich powodu uważacie wakacje za zmarnowane to po co sie tam pchaliscie?:p owszem po tygodniu spędzonym w kraju arabskim możliwe że bedziesz miała dość tubylców ale bez przesady:D mnie to bawiło;) ciekawe doświadczenie, trzeba tylko odpowiednio do tego podejść i tyle

Gość darek ogarek
ja byłem w yaris am Hammamet nie polecam , ale może Ci sie spodoba. udanego urlopu

Gość nie słuchaj go
jeżeli autorko lecisz po raz pierwszy do takiego regionu to taka mała rada- jak nie masz ochoty gdzieś wejsć a Cię bardzo namolnie namawiaja to wystarczy albo olać i przejśc bez żadnej reakcji albo w sposób twardy powiedzieć że nie, dziekuje i tyle;) nie zwracaj uwagi na nich jak nie chcesz wejść do konkretnego miejsca a na pewno nie bedziesz tymi ludźmi zmeczona:) poza tym na zakupy typu pamiątki itd wystarczy pójść troche opalonym już, tez od razu zdecydowanie mniej zaciągaja takich turystów do sklepów:)