Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belb

ZOBACZCIE I DORADZCIE

Polecane posty

Hej:) Musiałam załozyc nowy watek bo wsumie nie wiem do jakiej kategorii go przypisac.Chciałabym sie was poradzic odnosnie moich ust ,poniewaz dolna warge mam normalna i bardzo ja lubie lecz górna jest strasznie ale to strasznie waska praktycznie wogole jej nie mam co mnie bardzo irytuje a juz nie mowie o usmiechaniu sie bo wtedy czuje sie strasznie... chcialabym wkoncu cos z tym zrobic Jednak troche sie boje i szkoda mi wydac 1200 złotych na (kwas hiaulurowy) jednak chcialabym zasiegnac waszej opinii:..

Gość wFAerhjkut,gerqf
tylko i wyłącznie botoks lub na dłużej wciskają ci tam twój własny tłuszcz ale trzyma dłużej jak nie na stałe ale cena większa nic innego nie zrobisz

Poza botoksami i innymi jest jeszcze hirurgiczna możliwość (nie wiem dlaczego kompletnie nie znana) czyli cięcie pod nosem (wycinają kawałek skóry i warga się podnosi) jest poza tym cięcia na linii czerwienii ust (tego nie polecałabym)

Dolna jest piękna :) Fakt , trochę widać dysproporcję :)

ja jestem zrozpaczona ,bo chciałabym miec usta ktore beda pasowac do mojej buzi nie oszpeca mnie ,i bede zrobione dobrze.Zadne smzinki błyszczyki powiekszajace nic nie daja bo ja porostu gornej wargi praktycznie nie mam aaaaaa...

http://beautywpolsce.com/ Masz i czytaj, a jak czegoś nie wiesz to na forum, na pewno rzetelnie ci doradzą. Ja mam taki sam problem z górną wargą, i nie widzę rozwiązania w ostrzykiwaniu kolagenem itp.(nie chce wyglądać jak kaczor, albo zamiast wargi mieć spuchniętą parówkę)

Nie przesadzaj z tą rozpaczą ;) To naprawdę nie jest tragedia :) Idź do dobrego salonu i porozmawiaj z lekarzem .Na pewno Ci pomoże .Pamiętaj,że piękno mamy w sobie :) i ono jest prawdziwe i wartościowe 🌻

Ojj to wiem:) ja tez nie chce wygladac jak kaczor dlatego tez to jest moj problem bo juz dawno mogłam isc do lekarza ostrzykac sie i wygladac tragicznie ale tego nie chce:) dlatego was pytam..długo sie nad tym juz zastanawiam i nie wiem co najlepsze by było..bo jestem zadwolona z mojego wyladu pewna siebie ale jednak ta gorna warga przeszkadza mi nawet jak patrze na swoje zdjecia gdy sie usmiecham wogole jej nie am a gdy sie nie usmiecham to tak samo..eh

Gość decyzja w
a mi sie Twoje usta podobaja.Jak cos zrobisz z gorna warga, to juz nie bedziesz Ty, stracisz indywidualnosc

ale gdybym sie w nich dobrze czula to bym nie zawracala nikomu głowy a ja sie zle czuje nie majac gornej wargi wogole

Rozumiem :) To chyba najlepszy dla Ciebie jest kwas .Na pewno nie da efektu 'kaczora" :)

kwas ten hiaulurowy czy jaki.? jeszcze zastanawialam sie nad tym makijazem perm. moze on byłby lepszym rozwiazaniem

belb jest poza hiauluronowym jeszcze kwas o nazwie aquamid, który podobno jest na trwałe, ale chyba się go wyczuwa w ustach i może się przemieszczać :o

a dlaczego nie pomoze z tego co ogladalam zdjecia na stronach widac roznice

Bo mam wrażenie ,że efekt nie będzie zbyt widoczny .Mogę się oczywiście mylić :)

Ty masz pięknie zarysowany kształt górnej wargi .Brakuje tylko trochę objętości :)

wiec mowisz ze ten kwas byłby najlepszy? to tez jest pewnie wiekszy koszt z tysiac zlotych napewno bym musiala miec..:?:(

Gość bliżniaczka
belb -------> Nic nie powinnaś robić ze swoimi ustami są bardzo piękne naprawdę są śliczne ,mają śliczny kształt