Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiiiiiiiiica

100% dziewica do prawiczków kafeteryjnych.

Polecane posty

Gość ty durniu i myślisz
że jakakolwiek porządna, udochowiona kobieta spojrzy na takie ścierwo, jak Ty , ktore porowna ją do noszenia gaci ?? Zapomnij o jakiejkolwiek kobiecie, no chyba ze do agencji pojdziesz, a moim zdaniem tak to sie skonczy u Ciebie za parę lat, bo normalnej kobiety to Ty na pewno nie znajdziesz. Ale jak jakims cudem znajdziesz czysta dziewice, to bron Boze nie uprawiaj z nią seksu, bo jej sie charakter zmieni i dusza ubrudzi i co bedzie ??

Gość prawiczek kafeteryjnyy
kobieta ma byc ozdoba mezczyzny . Jesli wierz, ze miało ją czterech przed tobą . A ty jestes piątym włascicielem to nie jest dobrze . Podobnie jest z bielizną .

Gość ty durniu i myślisz
Nigdy nie będziesz właścicielem ŻADNEJ kobiety, idioto. Kup sobie psa, a najlepiej suczkę to będziesz właścicielem, no i będziesz miał pewnośc, że nikt nie używał przed Tobą jak ją wychowasz:D

nie pojde do agencji , bo tam sa zuzyte kobiety . JA mowilem wole byc prawiczkiem do konca zycia niz robic to używaną laską . To byłaby porazka .

Gość a to kobieta ma na czole
napisane ilu miala???

prawiczek kafeteryjnyy po co zaprzatasz sobie glowe kobietami i ich dziewictwem przeciez Ciebie zadna kobieta nie chcialaby "uzywac" bo jestes wybrakowanym przedmiotem

nie pojde do agencji , bo tam sa zuzyte kobiety . JA mowilem , ze wole byc prawiczkiem do konca zycia niz robic to z używaną laską . To byłaby porazka . Nie namawiajcie mnie na agencje . Byc moze sa w agencji kobiety ktore robią to pierwszy raz z klientem , ale szansa ze na taką sie natrafi to mniej niz 1 %

Gość dziewiiiiiiiiica
Lecz sie. Naprawde. Skorzystaj z jakiejs porady psychologicznej. Do psychiatry to skierowania miec nie trzeba. Jak Ci 10 osób mówi, ze jestes popierdolony to lepiej sie zastanów czy nie maja racji. Zadna w pelni zdrowa umyslowo kobieta nawet by nie splunela. Naszczescie bym powiedziala szukasz tej dziewicy, one poswiecaja wiecej czasu na rozeznanie i wyczuja takie gowno jak ty nosem.

Gość ty durniu i myslisz
no to lepiej pogódź się, że Twoją jedyną kobieta bedzie Twoja ręka, bo żadna normalna, porządna kobieta nie spojrzy na takiego nawiedzonego idiotę, ktory w dodatku traktuje obcowanie z nią, jak noszenie gaci.

widze ze moje poglady niektorym nie pasują . Hehe . Ale to dobrze . Nie mam zamiaru naprawiac swiata . Gdyby kazdy mezczyzna postepował tak jak ja, to nie dawałyby na prawo i lewo i nie byłby takie łatwe .

Gość taki jeden samcowaty
obrazony sie NIE czuje ale generalizujesz za dużo ja się nie wypowiadam w takich topikach :) Czy chciałbym dziewice tak... ale po 1 kobiety nie lubią młodszych a tylko z starszymi się dogaduje moje 2 najlepsze przyjaciółki są w wieku mojej matki i babki :P Czy musi być dziewicą.. nie ale miło by było Czemu prawiczki tak atakują no cóż to proste jak drut bo chciały by podupcyć a nie mają jak. Ale na pewno są i takie jak ja zranieni po prostu przez kobiety ale nie odbiło im aż tak by na każdą psioczyć atakować itd.. Ja np mówię kobietą że jestem zajęty a nie jestem... wiec może i takich masz wokół... No i sex... Czy ja mówię że mi się nie chce ?? Pewnie że sie chce nawet codziennie :) Ale jeden wybiera łażenie po dyskotekach i wyrywanie pup inny woli robić to samemu tylko też niektórym odwala i nie bo on będzie tylko z tą jedyną albo ona że tylko z facetem na białym koniu niebieskie oczy itd itd... Nie generalizuj tak... Sam znam zranionego prawiczka kolo 30 tki z wlasna firmą w wawie gdyz zostawiła go panna bo nie miał kasy ...

Gdyby kazdy mezczyzna postepował tak jak ja, to kobiety nie dawałyby na prawo i lewo i nie byłyby takie łatwe . KAzdy facet powinien sprawdzac czy kobieta jest dziewicą . Wtedy siłą rzeczy musiałyby sie one szanować.

najlepiej pas cnoty załozyć .

prawiczek kafeteryjnyy kazda kobieta musialaby sprawdzac czy mezczyzni sa w pelni wladz umyslowych i czy maja rowno pod sufitem wtedy mezczyzni nie pieprzyliby od rzeczy tak jak ty

ty chyba nie wiesz co piszesz. to że często to rozmawiam o seksie wcale nie oznacza że kobieta jest mi potrzebna tylko do seksu ;D

Gość dziewiiiiiiiiica
Sam generalizujesz. Czy naprawdę mężczyzni dzielą się tylko na tych co dokonali albo wyboru chodzenia zaliczac na dyskoteki i na takich co wybrali swoją rękę i dorobili do tego chorą ideologię? Nie wydaje mi się !

heh facet to że ja mówię że CHCIAŁBYM dziewice nie oznacza że moja partnerka MUSI być dziewicą ;)

Gość dziewiiiiiiiiica
ja mam wielkiego ogórka z media markt . Cale 30 cm zielonego ogórka wchodzi we mnie .. MAmie mowie ze kupuje ogorki , bo da do kiszenia .

Gość dziewiiiiiiiiica
Leviatan, ale wszędzie piszesz o seksie. Wypowiadasz się na jego temat od strony praktycznej, a jestes prawiczek. Guzil wiesz o seksie!

Gość dziewiiiiiiiiica
A co on może wiedziec o seksie oralnym?

Gość dziewiiiiiiiiica
ja jestem dziewicą waginalną , ale seks analny mam za sobą .

Gość dziewiiiiiiiiica
Nudne te podszywy:o

ech o wiek nie spytam ale umiejętność czytania ze zrozumieniem leży.... nie chce mi się już tu wypowiadać kończąc kobiety obawiają sie młodszych czy za pare lat mu sie nie odmieni i nie pójdzie do młodszej i każda ma takie myśli i tu można generalizować.. A to że mogą stworzyć udane małżeństwo i on może ją przekonać że jednak nie bądź że g.. z tego będzie to co innego Czy ja tak facetów podzieliłem kobieto ?? równie dobrze prawiczek może tak zfiksować że będzie chciał od ciebie zaświadczenie od ginekologa gdzieś tu taki temat był " "Czy chciałbym dziewice tak... ale po 1 kobiety nie lubią młodszych a tylko z starszymi się dogaduje" oj tam zdziwilbys sie ja ostatnio spotkalam stworzonko lat 18 ledwie, ale porazil mnie inteligencja, ogarnieciem zyciu\owym, ma dobrze w glowce a i powierzchownosc taka ze myslalam ze sie obslinie patrzac naniego... wiec nie generalizuj a, mam 25 lat " Jak tak bardzo chcesz wiedzieć to kobieta za którą tęsknie była 7 lat starsza ale znajome i siostra przekonały ją że to nie ma sensu itd itd potem leczyła się u psycholga psychiatry potem szpital a teraz nie wiem co z nią :( Więc różnica jak u ciebie.... i sama sobie zaczniesz zadawać takie pytania

Gość dziewiiiiiiiiica
No własnie kolego czytanie ze zrozumieniem się kłania. "Ja rozumiem, że wszędzie oni są. Tylko dlaczego na kafeterii każdy jeden taki sfrustrowany jest?" Użyłam gdzieś słowa wszyscy na świecie?

Gość zasadnicze pytanie mam
Czy ty chcesz tylko pozaliczać dziewice, czy znaleźć dziewice do związku na całe życie ?? I jak możesz założć, że z tą dziewicą Ci się ułoży dobrze ? Może przez to, że tak na to patrzysz ominęła lub ominie Cię miłość zycia ? A gdzie miejsce na uczucia ? Czy jak się zakochasz w kobiecie z wzajemnością, to na prawdę najważniejsze dla Ciebie będzie to, że się wczesniej kochała z mężczyzna i z tego pwoodu ją skreślisz ? Na prawdę uważasz, że kobieta ktora oddała swą cnotę ukochanemu mężczyźnie, a następnie się z Nim rozstała jest brudna i zasługuje na potępienie i porownywanie ją do brudnej bielizny ????

Gość dziewiiiiiiiiica
Niestet tacy są. Brak seksu już im się na mózg ostro rzuciło.

to tyczyło też mnie :) ja nie jestem sfrustrowany raczej cierpie na nieumiejętność zakończenia tego co było nawet nie wiem czy ona dziewicą była... taki wiek że pewnie nie... i lepiej nie wiedzieć jak była to fajny taki "prezent" jak była z kimś to po prostu lepiej nie wiedzieć... ja tak do tego podchodzę.... są ludzie parapety i prostopadłe krawężniki masz przykład pod krzyżem radio maryja itd itd tak samo znajdzie sie prawiczek który będzie chciał papierek od lekarza ze jestes dziwicą a potem sam posmakuje i zrobi skok w bok... Tak samo moze znaleść sie dziewica która niby czeka na tego jedynego posmakuje seksu a potem gang bang 2 3 5 katy i wszystko co mozliwe... nigdy nie wiadomo co z czlowiekiem sie dzieje po wielkich zmianach jak 1 raz czy ślub

Gość bazienka to jest subiektywna
sprawa... Dla kogos seks oralny i analny bedzie oznaczal utrate niewinnosci i dziewictwa, a inna bedzie sie walić w tyłek i dumnie nazywać dziewica. Więc i Lewiatan ma prawo do wlasnego zdania, nie rozumiem czego się tak Jego uczepiliście. A czy Wy zanim nie zaczeliscie uprawiac seksu to sie na ten temat nie wypowiadaliscie, nie rozmawialiscie ?

Gość Ci ludzie to są ofiary
systemu i pewnej medialnej papki, według której kady ma być magistrem,chociażby potem mialby być bezrobotny oraz,że każdy ma być playboyem, i wyrywać super laski,a że sobie z tym nie radzą to dorobili sobie ideologię,gdyby nie to to dawno by zamiast siedzieć na tym forum, poszliby do roboty i spłodzili nienajpiękniejsze dzieci,