Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMANA STRASZLIWIE

CZY KTOS TAKI JAK JA MA SZANSE NA PRACE??CZY JESTEM PONIZEJ DNA JUZ???

Polecane posty

Gość ZALAMANA STRASZLIWIE

jestem zerem i wiem to ale moze napisze tu i mi doradzicie co robic.. mam juz 28 lat za dwa dni i nie mam pracy ..jestem zerem i wiem to .. nie mam doswiadczenia zadnego ..mam od lat depresje i nerwice:( nic nie osiagnelam .. mam 28 lat i mam tylko prawo jazdy ale nie mam auta i skonczone studia (humanistyczny kierunek ) czyli marnego magistra ,którego kazdy dzis ma. mam za soba tyklko polroczny staż i zadnej pracy wczesniej . do tego dwa dyplomu techników..jeden technik turystyki (szkola dwuletnia policealna) a drugi technik ekonomista.i studia magisterskie. czy wg was jest szansa ze jak wysle cv to mnie ktos zatrudni do pracy ?? czy tylko na fizycznej pracy sie skupiac i szukac takiej gdzies na tasmie w zakladzie jakims? bez doswiadczenia nikt mnie nie przyjmie.. co napisze w cv? ze mam luke zawodowa tyle lat ? moze sklamac cos ale co?> ech juz mAM NORMALNIE MYSLI SAMOBOJCZE PRZEZ TO,,

Gość mały odkrywca
yyy jak nie spróbujesz to się nie dowiesz;) też nie mam genialnego cv ale wiesz, czasami pracodawcy wolą przyjąc kogoś bez doświadczenia bo mogą wtedy go "ulepić z własnej gliny"

Gość jestes faktycznie zerem
w wieku 28 lat nie miec doswiadczenia zawodowego?bez jaj.. juz za samo to nikt cie nie przyjmie. kazdy pracodawca sie pyta o wczesniejsze doswiadczenia. nic w cv nie da rady zmyslic!!!

Gość mały odkrywca
no to nie zmyśli przecież ale nie znaczy to że do pracy przyjmują samych zajebistych magistrów z 10letnim doświadczeniem w wieku 15 lat:O Moja ciotka lat 43, z zawodówką, bez doświadczenia (bo wychowywała dzieci) dostała pracę na produkcji więc jakaś tam szansa dla autorki jest;)

Gość na produkcji jest
ale nie w biurze albo gdzies

Napisz w CV, że pracowałaś w UK np. jako recepcjonistka w hotelu. Raczej rzadkością jest, by polski pracodawca sprawdzał Cię i dzwonił do UK. Oczywiście, jeśli będziesz szukać pracy na tym samym stanowisku, to musisz się wykazać doświadczeniem, więc najlepiej jak odnotujesz w CV zupełnie inne doświadczenie zawodowe niż to, o które będziesz się ubiegać w PL. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi ;-) Jest to jedyny i skuteczny sposób na "ubarwienie" swojej kariery zawodowej. Jeśli nie musisz, to nie polecam takich przekrętów ... ale zdaje się, iż Tobie może to ułatwić życie.

Gość dziekuje qwerty
tez o tym myslalam ..

Gość nie ma szans

Gość też czytająca
Ja też dość późno zaczełam prace i nic mi nie uciekło. Jak skończyłam studia mgr to miałam 25 , dwa lata siedziałam z dzieckiem bo własnie się urodziło(starsze było już w zerówce) a jak miałam 27 to zaczęłam pierwsza pracę. Pracowałam w kilku miejscach, zmieniałam bo chciałam czegoś więcej, zawsze miałam prace umysłową, prowadziłam tez własną firmę przez 4 lata. Obecnie pracuje w firmie logistycznej. Zdążysz sie jeszcze napracowac, nie widze problemu

Gość jfdhsdgsdfsdfsd
daj spokoj, czy zycie konczy sie na pracy? wyluzuj :D

Gość barabarabab
dziewczyno chyba cie pogielo nie jestes zerem! masz prawko, skonczone studia, to juz cos. nie oceniaj siebie tak nisko!

Gość g...o prawda
Ja mam 35 lat, nie mam studiow ani nawet matury prace podjęłam w wieku 31 lat bez zadnego doswiadczenia Najpierw wychowałam dzieci .Mam tylko srednie .Prace mam po znajomosci łacznie staz pracy 4 lata .Teraz jest kryzys w firmie i moze niedługo zostane bez pracy A pracuje w powaznej firmie na powaznym stanowisku i jeszcze bardziej odpowiedzialnym .Nie czuje sie jak zero wrecz przeciwnie Udowodniłam sobie i innym ze nie mjac studiow i nawet matury , doswiadczenia tez mozna pracowac .Nie mam tez prawka .Pracuje w Warszawie Pozdrawiam

Gość strarara
nic nie udowodnilas, bo po znajomosci to ja mogę pracować po podstawówce. Po znajomosci to sie nie liczy

Gość g...o prawda
jkbym sie do tego nie nadawała to znajomosci by mi nie pomogły Pracowałam na próbe i dopiero jak udowodniłam ze potrafie temu sprostac to mnie zatrudniono na nieokreslony czas jest to panstwowy urzad

Gość ja pracuje w firmie
w której chętnie przyjmujemy osoby na stanowisko przedstawiciela medycznego bez żadnego doświadczenia bo: są bardziej zmotywowane i nastawione na ciężką pracę mają często lepsze wyniki niż Ci którzy mają doświadczenie można im na początku mniej płacić