Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale z niej brudas

Czy siostra powinna sprzątać bratu w pokoju ??? Jak to u was jest/było ??

Polecane posty

Gość ale z niej brudas

Witajcie jestem jedynaczką i zastanawiam się jak to powinno być. Czy siostra powinna sprzątać bratu w jego pokoju czy nie ? Bo siostra mojego chłopaka wgl. mu nie sprząta i dla mnie jest to trochę dziwne mi się wydaję że powinna to robić bo jest to jej obowiązkiem w końcu jest kobietą.

Gość chyba jesteś muzułmanką
autorko, bo to by wiele wyjaśniało :D

Gość ale z niej brudas
No to chyba coś z wami jest nie tak... Moje koleżanki,siostry cioteczne sprzątają swoim bartom w pokojach (odkurzanie,mycie podlogi,wycieranie kurzy,prasowanie) robią tak bo nauczyli ich tego rodzice i pewnie dlatego że nie mogą siedzieć w brudzie. A widzę że wam to nie przeszkadza tak ?

Gość dobrze że im jeszcze
nie obciągają drąga bo to już by było kazirodztwo

skoro mają osobne pokoje to jakim cudem siedzą w brudzie? :) brat ma sprawne rączki i nóżki, i wiesz co? kanapki do pracy sam sobie szykował. obiad też :)

Gość ale z niej brudas
O jezuś :) widzę że to forum składa się po większości z brudasów :) Nic tu po mnie... bo grzyba jakiegoś od was złapie :p Papapa B R U D A S Y

A co mnie obchodzi co on ma w swoim pokoju? Nie jest niepełnosprawny. I tak się rodzą faceci którzy nie mają szacunku dla kobiet. Sytuacja Twojej rodziny i znajomych jest łudząco podobna do tej panującej wśród muzułmańskich społeczności

Gość mojemu bratu sprząta
mamusia, bo ja nie jestem na tyle głupia żeby być jego darmową służącą

Gość Bruuuudasy zzz wasss
Owszem ma rączki itd. Ja mam brata któremu w pokoju sprzątam i mamy osobne pokoje ale przecież stać mnie żeby wytrzeć mu kurze umyć podłogę.... nie mogę o tak po prostu przejść koło jego pokoju... Wy mami nie pomagacie/pomagałyście sprzątać domu ? posprzątałyście tylko swój pokój ? a resztę domu sprząta mama ? Pustaki z was nie nauczone porządku!

Gość callendario
ale z niej brudas jesli pasi ci rola sluzacej nawet wlasnego brata prosze bardzo nawet mozesz po nim wanne myc i gowna splukiwac. W zyciu nie slyszalam wiekszej bezedury, ze niby jako siostra mam bratu pokoj sprzatac. Poza tym moj brat bialej goraczki by dostal jakby ktos mu cos pooprzestawial

Oj. Już dawno się tak nie uśmiałam. Ja zawsze sprzątałam swój pokój, a mój brat swój. Tak zostaliśmy nauczeni. Ja jako kobieta nie mam zamiaru być niczyją służącą. I współczuje Ci, bo ty masz zamiar taką z siebie zrobić. To nie ma nic wspólnego z byciem brudasem. Po prostu facet ma ręce i niech sobie sam posprząta, skoro on tego nie robi to on jest brudasem a nie jego siostra.

Gość callendario
dokladnie nie sprzatanie pokoju brata nie ma nic wspolnego z byciem brudasem. Brudasem to jest twoj brat skoro nie potrafi swojego pokoju sam ogarnac. Brudasem i leniem. To do tych co wyzywaja od brudasow

pewnie i po sobie nie sprzątacie... Jak byście były dobrymi siostrami to byście sprzątały a no że jesteście brudne tępaki to co na to poradzić ? nic... tylko się nie zaśmierdnijcie bo wirusa na kafe wpuścicie hahahahahah żal mi was :) i waszych mężów hahahahahahahha

A ja jestem zbyt delikatna i facet musi sprzątać razem ze mną. Chyba,że sobie wynajmie służącą.

Dawno to ja się nie uśmiałam :) tępaki

Gość callendario
brudasy z was generalnie pierdolisz glupoty. Co ma moj maz do sprzatania pokoju mojego brata?? Ogarnij sie bo argumentow ci brak. Odpowiada ci bycie sluzaca?? Ok gratulacje

Gość callendario
heh no tak jak zwykle jak brak argumentow to czas na wyzywanie. Idz dziecko wynieść bratu smieci. I spojrz w lustro zobaczysz prawdziwego tępaka

Gość a dlaczego brat tobie
nie posprząta? może jest brudasem? nie dość ze sobie kurzu nie zetrze to jeszcze obok twojego pokoju przejdzie obojętnie... żałosna jesteś

Gość Gdy więcej was czytam
Tym bardziej chce mi się śmiać :D Trochę wy jesteście żałosne trochę ta druga...

Gość kowalska_janina
Nie powinna, jeśli jest to wspólny pokój to powinni to robić wspólnie/na zmianę. No chyba, że dziewczynie odpowiada pomoc bratu, a w zamian może liczyć na jego wdzięczność. Chodzi mi o typowo męskie zajęcia gdy np. coś się zepsuje, to brat Złota Rączka naprawi. I to jest jasno określony podział obowiązków. Dziewczyny, nie pozwalajcie sobie na takie traktowanie! Albo równouprawnienie albo powrót do korzeni. Żeby nie było, że facet to dupa wołowa i nic nie zrobi, bo nie umie. Umie, umie. Oni to sprytne bestie :P