Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie oddam ojca nikomu

Moj ojciec spotyka sie z kobietami!

Polecane posty

Szlag mnie trafia jak widze swojego ojca z jakas kobieta. Ojciec zawsze sie tlumaczy ze z nimi on spotyka sie tylko na seks ale ja jestem dla niego najwazniejsza. Dobry z niego ojciec, dziadek ale wkurza mnie to jak widze gdy spotyka sie z kobietami. On tez wymaga ode mnie bym nie wychodzila za maz.

Dlaczego glupia? Bo martwie sie oto z kim moj tata sie spotyka, ze spotyka sie z kobietami ktore poluja tylko na jego pieniadze. Kazdej kobiecie chodzi tylko o kase, nie oszukujmy sie.

Gość no to chyba tobie też
chodzi tylko o kasę tatulka i cię wkurza że potencjalny spadek topniej

O kase rowniez ale nie chce by spotykal sie z innymi kobietami na stale. Mieszkam z nim i kocham go oraz martwie sie o niego, jest wspanialym mezczyzna i nie chce by jakas pazerna suka to wykorzystala. Ojciec zapewnial mnie ze tylko mnie kocha, ze te kobiety sa mu potrzebne tylko do jednego ale obawiam sie ze kiedys mu przyjdzie do glowy by sie zenic, ma 54 lata czyli jest jeszcze dosc mlody i na swoj wiek bardzo przystojny.

Gość to daj mu dupy.

Gość to dobrze że twój tato sobie
jakoś radzi.

Gość to dobrze że twój tato sobie
mężczyzna potrzebuje kobiety.

'jest wspanialym mezczyzna...' wiesz... wspaniali mezczyzni nie wykorzystuja kobiet i nie spotykaja sie z nimi tylko na seks...

Wiesz? jakos ze moj ojciec spotyka sie z kobietami tylko po to to mnie nie interesuje, jest dobrym ojcem dla mnie i dziadkiem dla mojego dziecka. Nie chcialabym tylko zeby on sie zenil, on tez nie chce bym wiazala sie z kimkolwiek.

to dziwna jestes, ja juz bym wolala zeby moj ojciec sie drugi raz ozenil niz zeby chodzil na dziwki bo to dla mnie zenada jak facet chodzi na dziwki albo wykorzystuje dziewczyny a potem je olewa bo potrzebne mu sa tylko do jednego...

I jakas suka przejmie caly moj rodzinny majatek? nie moge dopuscic do takiej sytuacji, wiem jakie pazerne sa kobiety.

to chodzi ci tylko o kase? ;p a ze ojciec umawia sie z dziwkami to nic? ;D no nie wiem, w sumie kazdy ma wlasny system wartosci...

przespie sie z nim, to bedzie okej, zastapie mu kochanke i caly majatek przejdzie na mnie nie jakas brudna zdzire:)

Ojciec dla mnie jest bardzo dobry, dla mojego dziecka tez. Nie wnikam w intymne zycie mojego taty(mimo ze on bardzo czesto wnika w moje). Nie chcialabym stracic tego czego moj ojciec dorobil sie przez cale swoje zycie a wczesniej dorobili sie jego rodzice a moi dziadkowie.

22:58 [zgłoś do usunięcia] nie oddam ojca nikomu przespie sie z nim, to bedzie okej, zastapie mu kochanke i caly majatek przejdzie na mnie nie jakas brudna zdzire PODSZYW!

ojciec moj jest dla mojego dziecka dobry dla mnie tez PODSZYW moj ojciec codziennie rano jak ma problem w biznesie to ciagnac mnie za wlosy po marmurze w naszym korytarzu krzyczy: nie dosc zdziro ze bylas bekartem to teraz bekartem jest twoja dzidzia i posuwa mnie w dupala:(

Ale nudy :-0 A tak w ogole wybij wszystkie kobiety na swiecie i kup tatusiowi dmuchana lalę.