Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona płcią

płeć noworodka

Polecane posty

Gość zaciekawiona płcią

Jeśli ginekolog podczas badania usg powiedział że wg niego będzie na 100% dziewczynka to rzeczywiscie tak będzie czy może się pomylić? czy którejś z was lekarz się pomylił co do płci????? Najpierw mówił mi około 20tygodnia ciąży ze jest za wczesnie na rozpoznanie płci i że to nie pewne ale że może pogdybać ze to dziewczynka, potem około 26tygodnia ciązy powiedział mi ze to raczej dziewczynka, a ok. 28tygodnia powiedział ze wg niego to na 100% dziewczynka. co o tym myślicie??? Boję się ze sie urodzi chłopczyk i że będzie miał rózowy wóżek, rozowe ubranka itp:):) jeszcze ubranka dałoby rade wymienic po 3 miesiacach na inne koloryy ale wózek już nie.... a to spory koszt, bo wozeczek jest nowy (kupiłam go jak lekarz powiedzial ze wg niego to dziewczynka na 100%)... co o tym myslicie?????

Gość z tego co pamiętam
zdarza się tak, ale nie ma co zapeszać :) u siostry miał być do końca chłopak- 3 lekarzy potwierdzało, a jest dziewczynka

Gość fdfgdg
i ja kupilam rozowe ubranka:D najpierw mialy byc uniwersalne, ale po naciskach ze strony meza wygraly rozowe:D wozkiem juz nie ryzykowalam bo przeciez zawsze jest margines bledu;)

Gość coraz bliżej
słyszałam, że w przypadku dziewczynki można się pomylić, tzn córcia okazuje się synkiem:) jestem w 31 tc i lekarz stwierdził, że dziewczynka...jeśli jednak chodzi o wyprawkę poszłam w inne kolory niż róż...tyle tego:)

Gość kokojambo
Mi od początku gin mówił, że będzie dzieczynka i urodziła się dziewczynka ;)

Gość jak mnie wnerwiaja takie
mamusie bez wlasnego stylu i gustu.... chlopak niebieski, dziewczynka rozowa... tragedia :-O

Gość dziewczynki mam pytanie
Moja siostra według USG do końca ciąży miała zapewniane, że urodzi się chłopczyk. Niespodzianka przyszła po porodzie - urodziła się dziewczynka :) Siostra już psychicznie nastwaiła się na faceta i nawet jak przewijała córkę to mówiła muszę "go" przewinąć :) My wszyscy też musieliśmy się przestawić. Takze USG nie daje 100% pewności.

Gość **tina*
znajomą lekarz zapewniał, że chłopiec a to pepowinę zamiast męskiego przyrodzenia widział. Mają dziewczynkę