Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLElocom

ELOCOM???

Polecane posty

Gość SLElocom

Warto stosować elocom,przy wypadaniu włosów... Ma on testosteron.. A moze cos innego jest dobrego na odrastanie włosów??

Gość nie warto
Elocom to steryd , kto Tobie go zlecił ? Jest on w postaci maści , kremu i płynu , także nie wiem w jakiej postaci zlecił Tobie lekarz , ponieważ jest to na receptę i tak sobie domniemam że wypisać musiał to lekarz . Wypisał Tobie na wypadanie włosów ? To absurd !!!!

Gość SLElocom
byłam u dermatologa z lysiejącymi plackami na głowie.. Ale zapytalam sie tez o łuszczycę,tzn mały "strupek" na kostce u nogi... Który ciągle schodzi i znów sie odnawia... Pani doktor mi zapisala maść "lorinden A" n i ten "elocom krople".. I teraz pewnosci brak które to do czego...

Gość SLElocom
:(((( napiszcie cos...ktory z preparatow jest na wypadajace wlosy...?elocom czy lorinden A?

Gość też czytająca
miałam swego czasu obie te maści, znam je dobrze ale zadna z nich nijak mi do wypadających włosow nie pasuje. Obie są na szeroko pojęte problemy skórne stosowane

Gość ONA ODPOWIADA
Elocom to steryd więc na pewno nie jest do stosowania na porost włosów.Moja córka otrzymała receptę kiedy miała problemy ze skóra na rękach