Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bitterr

błędny wynik testu?

Polecane posty

Gość bitterr

Sama wiem, że to aż głupio brzmi a raczej wygląda, ale zapytam dla pewności, otóż zauważyłam ostatnio, że powiększył mi się brzuszek i jakby zaokrąglił, troszkę się przestraszyłam, więc zrobiłam jeden test wynik negatywny po tygodniu drugi nadal negatywny. Ostatni raz współżyłam z moim partnerem w połowie kwietnia i od tego czasu miałam normalnie @ więc to niemożliwe co? Powiedzcie, że zwariowałam?;) pozdrawiam

Gość tylko zwariowalas
;)

Gość bitterr
właśnie ja nie chce być w ciąży i chyba dlatego. Ale nie mógł wyjść błędny wynik co?

Gość Negatyw od kwietnia?
Teorii jest kilka: 1. Przytyłaś 2. Masz ciążę urojoną 3. Jesteś chora psychicznie 4. Masz guza w brzuchu

Gość bitterr
chyba wszystko razem oprócz tego guza w brzuchu (oby) bo po tym co tu wypisuję to chyba na mózgu;D muszę stwierdzić że jestem 100% wariatką;D i to nie podszyw

to jest niemożliwe że jesteś w ciąży. Raczej na twoim miejscu stanęłabym na wagę :P bankowo przytylaś - normalne u kobiet :P chyba że nigdy nie tyłaś :P

Gość bitterr
często tyje i szczerze mówiąc zawsze miałam większy brzuszek, a teraz jeszcze zmieniłam diete, ojj