Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kolacji

dlaczego ludzie sa zazdrosni?

Polecane posty

Gość pytanie do kolacji

biedni i bogaci

Gość kalafior, ...
W pewnej firmie nastał nowy dyrektor. Zwołał zebranie wszystkich pracowników: - Od teraz nastają nowe porządki: Sobota i niedziela są wolne bo to weekend. W poniedziałek odpoczywamy po weekendzie. We wtorek przygotowujemy się psychicznie do pracy. W środę pracujemy. W czwartek odpoczywamy po pracy. W piątek przygotowujemy się do weekendu. - Czy są jakieś pytania? - Długo będziemy tak zapierdalać?

Gość suuziiieeeeeee
ludzie sa zazdrosni bo uwazaja sie za lepszych od innych ;) i jesli ktos jest lepszy w oczach innego czlowieka od nich to dostaja nerwicy bo sa zabardzo zadufani w sobie :D

Gość dawaj czadu poki zyjesz hehe
o tak koega jest tak o siebie zazdrosny ze az sie nienawidzi taki z niego psychologiczny samoniszczyciel bez jaj ;-)))

Gość pytanie do kolacji
ale ja sie uwazam za lepszego najlepszego ale nie jestem zazdrosny wogole o nic i nikogo moze dlatego ze jestesm uwazam sie za najlepszego

ja jestem zazdrosna kiedy ktos ma cos takiego jak ja i nie wiem skad mi sie ta zazdrosc bierze, uwazam ze to glupie ale nie mam na to zadnego wplywu...:(

Zazdrośni są ci, którzy czują zagrożenie, że zabierze się im ich miejsce, pozbawi czegoś. To pewnie się wiąże z obniżonym poczuciem własnej wartości.