Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Defi

Taniec a Seks?

Polecane posty

Gość Defi

Pytanie głównie do kobiet. Zauważyłyście, Drogie Panie, jakiś związek między tym jak facet tańczy, a tym jaki jest łóżku? Mój pierwszy chłopak miał dwie lewe nogi do tańca, w łóżku też nie bardzo... Z drugim dobrze mi się tańczyło, choć bez jakiś rewelacji, dokładnie tak samo jeśli chodzi o seks... Przelotna znajomość: facet strasznie nieśmiały na początku na parkiecie pokazywał na co do stać ;) w sytuacjach intymnych długo się zabierał do dzieła, za to jak już była odpowiednia atmosfera i bliskość to...mmm miodzio ;) Czy ktoś jeszcze zauważył analogie w tych dwóch dziedzinach? Podzielcie się

Gość wierzaca, doswiadczajaca
ja slyszalam taka teorie ale nie moge sie z nia zgodzic poniewaz: z moim facetem pierwszym owszem fajnie sie tanczylo i w lozku bylo taksamo za to z drugim tanczylomi sie przerewelacyjnie za to w lozku---koszmar,z trzecim tanczylo sie beznadziejnie-za to on sam ze soba tanczyl jak Justin Timberlake no a w lozku rewelka (chociaz wspolny taniec do kitu) tylko z moimobecnym widze analogie taniec i seks nieziemski. takze wmoim przypadku nie bardzo sprawdza sie ta teoria.