Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucająca na 100%

masturbacja- kto ze mną rzuca od 1 września??

Polecane posty

Gość rzucająca na 100%

rzucam raz na zawsze;) ktoś się przyłącza?

Gość asdfghjklkkjhg
czemu od 1 wrzesnia a nie od teraz? :)

Gość nie dasz rady
nawet jak miesiąc wytrzymasz, to wrócisz do tego :o

Gość chyba nie da się zrobić
czyżbyś 1 września miała oczyszczające obrzezanie i łecztaczka pójdzie na obiadek dla twojego muzyńskiego mena

Gość jeJejeje24
a po co rzucać ?

Gość chyba nie da się zrobić
sorki łechtaczka i wareczki

Gość nie wazne kto
ja sie moze przyłącze... kilka razy rzucać próbowałem... a zdarza mi sie kilka razy dziennie zabawiac sie ze sobą..... a mam juz taki wiek ze ludzie się żenią maja dzieci.. .ech

nie uda ci sie to facet:) predzej pekniesz zanim sie oduzaleznisz:) ja nie mam seksu z mezem ale mastrubowac sie 3 razy w tyg MUSZE bo inaczej chodze wsciekla jak pies:)

Gość a po cóż rzucać
pozbawiać się przyjemności, a co w zamian, depresja....

Gość .roksana.
Najlepsza stronka www.intymnosc.pl/aff/7733 zapraszam wszystkich :)

Gość 35625362
Ja kiedyś jak próbowałam tego nie robić ... to dostawałam takiej chcicy, że efekt był zgoła odwwrotny.... Najlepiej po prostu myśleć o czymś innym i nic na siłę....

do autorki-A ja mam pomysł jak rzucić,zrobimy tak,ja będę masturbował ciebie a ty mnie i obaj nie będziemy się masturbować,co ty na to?

Gość To jakiś porąbany pomysł
z tym rzucaniem. A po co?

Gość rzucająca na 100%
ja mam zamiar rzucić ale nie wiem jak dlugo wytrzymam;)

ja raczej nie wytrzymałbym za długo owszem wytrzymałem półtoratygodnia ale wtedy zabardzo nie było warunków do zabawy a robie to często za często kilka razy dziennie

Gość rzucająca na 100%
ja to robie 1-3 razy w tygodniu, chciałabym to rzucić ponieważ źle się z tym czuję, wydaje mi się że tak przyjemne chwile nie powinno się samemu przeżywać lecz z bliską sobie osobą

Gość rzucająca na 100%
izaczek_ona- ja też nie czuje się uzależniona;)

Ja nie rzucam na 100% :) i nech zyja masturbantki! :) To jedna z najbardziej podniecajacych dla mnie rzeczy ;) Moja najwieksza fantazja to poznac nalogowa masturbantke ze skonnosciami S/M. Ja bym ja czesciowo wiazal, wydawal rozkazy, dawal klapsy, wmierzal chloste, a ona musialaby sie dla swojego pana masturbowac... Bardzo bardzo dlugo i bardzo bardzo wiele razy .... :p :p :p :p

Gość rzucająca na 100%
ja osobiście uważam że godni podziwu są ludzie którzy tego nie robią

1 IX to dobra data ..Kampania wrześniowa (inne stosowane nazwy: kampania polska 1939, wojna polska 1939, obrona Polski 1939, wojna obronna Polski) pierwszy etap II wojny światowej obrona terytorium Polski przed agresją militarną (bez określonego w prawie międzynarodowym wypowiedzenia wojny) wojsk niemieckiej III Rzeszy (Wehrmacht), Słowacji (Bernolak) i ZSRR (Armia Czerwona). Była to pierwsza kampania II wojny światowej, trwająca od 1 WRZEŚNIA http://pl.wikipedia.org/wiki/Kampania_wrze%C5%9Bniowa Bądź dzielna Pomyśl o bohaterstwie polskich żołnierzy Szczególnie o kapitanie Raginisie To doda Ci sił

Gość rzucająca na 100%
rzucam masturbacje vaginalna ale zaczynam analna marze o korku analnym

Obrona Wizny Bitwa ta, określana mianem Polskich Termopil, pomimo poważnej dysproporcji pomiędzy siłami polskich obrońców pod dowództwem kapitana KOPu Władysława Raginisa a siłami niemieckimi gen. Heinza Guderiana stała się jednym z najbardziej bohaterskich,epizodów II wojny światowej O obronie Wizny traktuje m.in. utwór szwedzkiego zespołu metalowego Sabaton pt. "40:1". W wywiadzie dla dziennika "Rzeczpospolita" lider grupy, Joakim Brodn, powiedział: Polski fan przesłał nam kiedyś informację o bitwie pod Wizną. Kiedy przeczytaliśmy o czynach kapitana Władysława Raginisa i jego przyjaciół, była to dla nas tak nieprawdopodobna historia, że sądziliśmy najpierw, iż nie może być prawdziwa. Taka niesamowita odwaga, by 720 żołnierzy stawiało opór 42 tys. Niemców! Uznaliśmy natychmiast, że to najbardziej interesująca bitwa historii, i oczywiście napisaliśmy o tym piosenkę "40:1". Oprócz tego utworu powstał m.in. polski film dokumentalny, a do wspomnianego utworu zrobiono amatorsko wykonany teledysk. Dostępny jest także komiks poświęcony tej bitwie. W okresie powojennym wszystkie schrony odcinka zostały zniszczone. W ruinach obiektu dowodzenia znajduje się pomnik - wiele lat po śmierci Raginisa umieszczono tu skromną tablicę: Przechodniu, powiedz Ojczyźnie, żeśmy walczyli do końca, spełniając swój obowiązek. http://pl.wikipedia.org/wiki/Obrona_Wizny

Gość rzucająca na 100%
widze że wam sie nudzi.... eh i te podszywy żałosne;/

Gość Mały Glazer
Rzucająca na 100% - Życzę ci szczęścia to nie takie łatwe ale do zrobienia, ja się nie przyłączam ale podziwiam was a jak wam się uda to już w ogóle ... Powodzenia :D Dla pewności nie przyłączam się bo dopiero to zaczynam ...

Gość rzucająca na 100%
już tydzień;p

Gość ale pewno niedługo cię utopią
boś taka zołza, że tylko kopa w dupsko wyebać, co za wariatka.

Gość zawrzeć dozgonną znajomość
za tydzień, to będziesz się rzucać na chłopa, a nie rzucać trzepanie boberka.