Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białyanioł457

pytanie do dziewczyn w wieku 18-20 lat - KOSMETYKI

Polecane posty

Gość białyanioł457

dziewczyny jakich serii kosmetyków używacie chodzi mi o takie do pielęgnacji twarzy: zele, toniki, kremy itp jakie polecacie :)

Gość jaa..a.a
mam cere skłonna do wyprysków oraz mieszaną: żel do twarzy LA Roche Posay linia Efeclar tonik do twarzy ZIaja takido trądziku płyn do demakijażu oczu także Ziaji krem polecony przez dermatologa na trądzik Acne Mat

Gość białyanioł457
no i pomagają ci te wszystkie kosmetyki?

Gość jaa..a.a
jestem całkiem zadowolona, czekam jeszcze na efekty tego acne mat,a jaki masz rodzaj cery?

Gość białyanioł457
ani słuchą ani tłusta :)

ja nie mam problemów z cerą ale kiedy wyskoczy mi raz na miesiąc konkretny pryszcz to katuje moją twarz wszelkimi kosmetykami zeby się owego pryszcza pozbyć i używam np. maseczki Dermaglin przeciwtrądzikowej (chociaż pewnie nie powinnam bo jest dosyć mocna a ja trądziku nigdy nie miałam ale szybko i skutecznie likwiduje pryszcze), żelu Garnier czysta skóra codziennie i afronis doraźnie na pryszcze a makijaż zmywam najczęściej kremem Dove, lubie też krem Under Twenty taki o zapachu arbuza.

Gość jaa..a.a
wiesz co, jeszcze niedawno wychodziłam z założenia że szkoda mi pieniedzy na kosmetyki, chyba że do make upa, ale żel to jakiś najtańszy czy coś a teraz wydam raz na 4,5 miesięcy jakieś 100 zł na konkretny żel czy tonik i jestem zadowolona, bo skóra także jest ważna, wiec idz do apteki i zapytaj farmaceutke o jakiś odpowiedni specyfik dla Twojej buzki:)

Gość białyanioł457
a co sądzicie o Nivea?