Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia2000_20

hmm...

Polecane posty

Gość anusia2000_20

Chyba popełniłam duży błąd.. Zaczęło się wszystko od tego, że pracowałam w pizzerii jako kelnerka. Od początku podobał mi się jeden z chłopaków, z którym pracowałam... Niby normalna znajomość, bo wiedziałam, że nic z tego nie wyjdzie, bo on ma dziewczynę. Od jakiegoś miesiąca ów kolega zmienił swoje zachowanie względem mnie. Koniec końców stało się tak, że po jednej z naszych wspólnych zmian wylądowaliśmy u niego, no i stało się- poszliśmy do łóżka. Sądziłam, że to był tylko taki jednorazowy "skok w bok", ale sytuacja powtórzyła się parę dni temu. Kiedy po wszystkim leżeliśmy i rozmawialiśmy zapytał mnie co bym zrobiła gdyby zostawił swoją dziewczynę i chciał się ze mną związać. Odpowiedziałam mu, że doskonale wie co do niego czuję. Pewnie głupia odpowiedź, ale na prawdę nie wiedziałam jak miałam zareagować. Wiem, że w jego związku nie układa się zbyt dobrze, ale czuję też, że nie chce zostawić dziewczyny... A mi totalnie zamącił w głowie... Nie wiem co mam robić, czy czekać i przekonać się jak to się ułoży? Czy po prostu postarać się zapomnieć o nim? Błagam tylko o normalne komentarze...

Gość anusia2000_20
Czy mogę liczyć na jakąś poradę??

nie wiem dokladnie jaka jest sytuacja wiec moze zle ci doradze ale wg mnie to co jest miedzy nim a jego dziewczyna to milosc miedzy toba a nim jest zauroczenie ktore nie przetrwa dlugo. a on jesli zostawi dziewczyne dla ciebie to bedzie pozniej zalowal wiec radzila byl zakonczyc ta znajomosc

Gość anusia2000_20
Na początku sądziłam, że rzeczywiście to będzie tylko jednorazowe ale nie mam pojęcia co on mi takiego "zrobił", że bez jego smsów i telefonów czuję się strasznie... Chcę zapomnieć ale to też będzie trudne, bo znów znaleźliśmy razem pracę i bd go codziennie widzieć...

Gość anusia2000_20
Czy mogę liczyć na pomoc??