Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mydestinationnn

Strasznie martwie się o mojego chłopaka. pomóżcie!

Polecane posty

Od kąd pamiętam mój chłopak ma sińce po oczami. Są bardzo widoczne. Ostatnio skarży się na kołatanie serca i ból w klatce piersiowej. Kilka razy widziałam jak go bolalo. Musial usiąść i czekał aż ból "puści" do tego ostanio znacząco schudł. Ma dużo zajęc (praca i studia zaoczne). Dzisaj też go bolało serce w pracy i wymiotował a teraz śpi bo źle się czuje. Strasznie się o niego martwie. Proszę a wręcz go błagam żeby poszedł do lekarza ale on twierdzi, że nie ma takiej potrzeby i że nie ma na to czasu bo nie może urwać się z pracy. Ma dopiero 21 lat. Martwie się i mówie mu, że przecież zdrowie jest najważniejsze.

Juliusz Cezar oj przepraszam za błąd ale mam spacje zepsutą i chodzi jak chcce i jak się śpiesze to później takie błędy wychodzą. A na co moze być chory? czytałam, że może to być nadciśnienie (ale on regularnie oddaje krew więc gdymy miał z nim problemy to by wyszło przy regularnych badaniach przy oddawaniu krwi) może mieć także jakąś chorobę serca bądź problemy z tarczycą :( boję się o niego :(

Gość ma nerwice na 100%
Zapisz go do lekarz i zaciągnij siła. Nie może urwać się z pracy tak, to powiedz mu, że zrujnuje zdrowie tak, że do niej nie będzie zdatny. Jak go bardzo kochasz to go ratuj.

tylko że mu mieszkamy od siebie 70 km i widzimy się głównie na weekendy a on pracuje od 9-17 ale coś wymyśle. Musze nim potrząsnąć żeby się opamiętał i poszedł w końcu do tego lekarza.

Gość sonkisforju
nie pytaj nas, na kafeterii nie siedzą lekarze ;] jak Ci ktoś napisze ze twoj chlopak ma kamice szczawianową to uwierzysz i zaczniesz go leczyc?nie. Sama widzisz,ze dzieje sie zle czyli trzeba do lekarza. Jak nie chce to go nie zmusisz. Ewentualnie pogadaj o swoich obawach moze z jego matką czy kims jemu bliskim kto moze miec na niego wplyw