Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.małgorzat.a

jestem prostytutką od miesiąca

Polecane posty

Gość p.małgorzat.a
ktos sie wyzej podszywal :O fisting analny tez pozwolilam niestety potem przez tydzien chodzilam w pieluszce :(

Gość brad pitttttt
masz zamiar z tym skonczyc ?

Gość exelka
odezwiesz się? pisze pracę dyp na ten temat prostytucji i chciałam zadać ci kilka pytan exelka2@o2.pl

Gość exelka
odezwiesz się? pisze pracę dyp na ten temat prostytucji i chciałam zadać ci kilka pytan exelka2@o2.pl

Gość ciekav jam
Czy prostytutka ma oragazm z klientem??

Gość to ja anonimowo
jak kiedys znajdziesz faceta na ktorym bedzie ci zalezalo to powiesz mu kim jestes lub kim bylas w przeszlosci?

Czy wiesz,ze nie bedziesz juz taka sama dziewczyna jak kiedys?Ze bedziesz miec zrypana psychike?

Czy powiem ? nie wiem ... zjechaną psychike? ja tak tego nie odbieram - jestem ''normalna'' jak reszta dziewczyn, nie wyrozniam sie niczym ,mam znajomych, szkole,zainteresowania. I zryta się nie czuje...

Gość czyli jesteś taką sobie
zwykłą ku*ewką

Gość uuuu blondi
Ja bylam tym co ty dwa lata poznalam faceta jest teraz moim mezem ale nie byl klijentem powiem ci jedno z doswiadczenia nie warto za zadne pieniadze

ja mam do tego chyba dziwne podejście. Według mnie to praca jak każda inna noo może wymaga większego poświecenia chociaż to tez zależy do osoby . zrobi swoje przechodzi do domu zje zupę i żyje dalej.

kurestwo ? wiem ,zdaje sobie z tego sprawe - no i co z tego ? piszę tu bo akurat mi sie nudzi, a w realu nie mam z kim o tym pogadac.

Gość ciekav jam
Ile musiałbym wydać za spotkanie z Tobą? I czy to możliwe?

Gość uuuu blondi
To nie jest praca jak kazda inna na poczatku jest fajnie pieniadze masz co chcesz ale potem przychodzisz do domu i nie mozesz na siebie patrzec Musi minac czas zeby wszystko bylo ok

Gość brzydze
sie takich kobiet ohyda jestem facetem ale sex z kurwa nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

wiem,ze to nie jest praca jak kazda inna. to nie jest praca... nie mam zamiaru tego ciągnać w nieskonczonosc, i moge patrzec w lustro ,zapominam o tym co robilam w nocy i wracam do normalnego zycia. do brzydze - jedni sie brzydza inni nie , niektorzy faceci nie maja czasu na związki,randki , półrocznego czekania az sie zabawia. do msWhite- smiej sie dalej , świata nie zmienisz, moze ty masz silny charakter i nigdy bys sie nie sprzedala. Ja jestem miękka, inni mają a ja nie ...mam łatwe pieniadze - nie podoba mi sie to co robie i brzydze sie dotykac faceta, do ktorego nic nie czuje - zadowolona?

Gość Paula-NiePaulina-PAULA!!
Ja mam 17 lat i tez chcialabym zaczac umawiac sie za kase. Nie wiem jak zaczac... Jakies rady??:(

Gość brzydze
Zarazilbym sie czyms wole poderwac normalna dziewczyne moze nie cnotke ale normalna i mam sporo kasy ale uwierz z ta co robi to za kase to nic nie warta kurwa nawet jak ma ladne cialo bleeeeeeeee

Gość mi mi miami
ja w chilach zwątpienia tez czasem mam ochote isc na łatwizne i dawać dupę za kase. ale niestety to nie na moją godnosc..

Gość brzydze
a do tej 17 latki Brak sluw dziewczyno najpierw trzeba dorosnac dopiero podejmowac takie decyzje

Gość też mam 20lat jestem b. ładna
jestem dziewicą :) jakiś czas temu wyobrażałam sobie jak to jest.. tak intymne chwile spędzać z kimś zupełnie obcym, z kim nie łączy mnie żadna więź emocjonalna. a co gdyby się trafił jakiś obleśny, spocony, śmierdzący, stary, łysy grubas bez zębów..? :o bierzesz 500zł i żyjesz dalej? :o w życiu nie tknęłabym faceta, który mnie podnieca - a podniecenie wzbudza we mnie umysł, inteligencja, poczucie humoru i osobowość faceta, na drugim miejscu jego zadbany wygląd. weszłam raz na czaterie interie forum erotyczne, miałam typowy żeński nick - imię "Dżastina" i dosłownie co pare minut pisali do mnie na "priv" jacyś obleśni zbokowie :o:o:o z tekstami w stylu "pokaż ci.pke" "jaką masz muszelke?" "jaki masz biust?" oczywiście od razu po takim pytaniu zamykałam okienko rozmowy... nie byłabym w stanie się przełamać i wysłac komuś obcemu zdjęć swojego nagiego ciała :o to co tam sie dzieje to jest patologia.. z jednym facetem udało mi sie normalnie gadać na zwykłe tematy i powiedział, że już kilka dziewczyn rozbierało się dla niego przed kamerką, nie jedną ci.pkę na tym czacie widział, podobają mu sie te laseczki, lubi na nie popatrzeć, ale uważa że to zwykłe szmaty, w życiu z taką by się nie związał i gdyby dowiedział się, że jego dziewczyna z kimś flirtuje przez net i pokazuje nagie foty to była by jego EX. nie jestem w stanie pojąć jak jakiejś lasce może się podobać to, że ona rozbiera się przed kamerką, a jakiś obleśny zbok oglądając jej cycki wali sobie konia :o RZYGAM!!! o czym taka idiotka jedna z drugą myśli w takim momencie?! kretynki po prostu bezdenne.. nie dość, że się szmacą, to jeszcze za darmo. :D nie wiem jak bardzo nieszczęśliwą i zdesperowaną trzeba być, żeby dać du.py za kilkaset zł. :) jakkolwiek byłabyś przymierająca głodem - NIE WSPÓŁCZUJĘ CI. zarabiać można na wiele innych sposobów, wybierając najprostszą drogę na początek - na koniec zostawiasz sobie najtrudniejszą. gdy na początku pokonujesz trudną drogę - na koniec czeka Cię łatwiejsza. ciekawe, czy Twoi partnerzy seksualni mają żony? :) gdyby mieli, z miejsca bym Ci kopnęła z buta w ryj, a facetowi w te jego małe zakompleksione jajeczka. na koniec naplułabym na Was, bo na nic innego nie zasługujecie.