Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowartościowana

Poradzicie gapie?

Polecane posty

Gość niedowartościowana

Mam 21 lat, jestem taką duszą towarzystwa, mam sporo znajomych, jestem lubiana, uwielbiam się śmiać i sprawiać radość innym. Jestem niebrzydka, szału nigdy nie było, ale na studiach można powiedzieć wyrobiłam się i czuję zainteresowanie panów. Kiedyś, jakiś czas temu próbował mnie poderwać w pewnym lokalu chłopak. Zrobił to w dość śmieszny sposób: podszedł, uśmiechnął się i zakręcił takie jakby młynki rękoma, jakby tańczył, aż wybuchnęłam śmiechem.A on machnął ręką na to i bez słowa odszedł. Potem tylko mnie obserwował z daleka. Często tam się widywaliśmy, ale w międzyczasie on kogoś miał. Ostatnio znalazłam go na naszej-klasie, napisałam do niego z fikcyjnego profilu, dość nieładnie, ale sporo się o nim dowiedziałam, a on nie wie, kim jestem ja, bo nie pisałam o sobie prawie nic. Okazuje się, że jest sam, myśli poważnie o życiu, dostał w dupę od ostatniej dziewczyny i cierpi. Chciałabym z nim porozmawiać, ale wiem, że: - raczej nie zagada do mnie, bo raz próbował i jak pisałam nic z tego nie wyszło - nie mogę się przyznać, że to ja pisałam z poprzedniego profilu. Jak to rozwiązać? Myślałam, żeby może trochę się na niego pogapić w klubie? Ale co, jeśli na nic się to zda? Albo napisać na naszej do niego z mojego profilu, ale właściwie co by to miało być? Nie chcę, by od razu wiedział, o co mi chodzi, chciałabym to tak delikatnie rozegrać, żeby wiedzieć, czy jest sens i nie narzucać się, bo nadal mam masę kompleksów i niezbyt wierzę w swój urok.

Gość niedowartościowana
Poradzicie coś?

Gość niedowartościowana
?