Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka 2555

mam 179cm wzrostu, waze 64kg i mam straszny cellulit !

Polecane posty

Gość wysoka 2555

jestem dosc szczupla i wysoka ale mam okropnie widoczny cellulit na udach i poszladkach .. zaczelam chodzic na silownie i pije 2litry wody codziennie przez ostatnie 2-3 miesiace i nie widze zadnych zmian :((((( pomocy .. co robic?

Gość na erotycznym??
:)

wysoka ale taki mały cyluit jest nawet seksowny(mówię poważnie),wstaw fotke to ocenimy czy jest źle

Gość eloziomal2
zgadzam się. czasem to jest sexi. musisz dać jakieś zdjęcie, to będziesz miała pewność co o tym faceci uważają :)

Gość wysoka 2555
sorry przez przypadek tu sie dodal moj topic sorry

to dziwne ,przy tym wzroście? i z taką wagą? to na pewno pomarańczowa skórka?

Gość eloziomal2
to co, dasz jakieś fotki? napisz ile masz lat.

Gość wysoka 2555
nie bede pozywala wam zdjec .. ! mam 25 lat i to na pewno cellulit.. rok temu mi sie bardzo pogorszyl ten cellulit kiedy bylam w hiszpanii przez 2 -3 miesiace i duuuzo imprezowalam i pilam prawie codziennie alkohol... i tak mi zostalo !

Gość eloziomal2
więc już wiesz przez co to:) jestem facetem więc nie znam się na tym. ale znam się trochę na fitness. rozciągaj sie dużo, dużo biegaj, pij 3/4 litry wody dziennie, jedz mało a często ważne żeby regularnie. i może są jakieś kremy na cellulit czy coś? mam nadzieje że pomogłem. :) 10703051 to moje gg. jak chcesz to napisz, polece ci więcej jakiś ćwiczeń, i dokładniej ci je opiszę. na pewno pomogą troche.

Wysoka-Szkoda że foetek nie bedzie,ale jesteś kobiet,a i to normalne że nie dasz trochę radości facetom,po prostu nie zrobisz tego bi nie masz w tym interesu,szkoda że taka jesteś:(