Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i jak tu normalnie żyć

KŁÓTNIA MĘŻA Z MOJĄ MAMĄ....

Polecane posty

Dzisiaj rozegrała się w naszym domu mega kłótnia mojego męża z moją mamą... Poszło tak naprawde o pierdołe, ale tak się pokłócili, że mama powiedziała iż on dla niej przestał istnieć, że ma zacząć mówić do niej na Pani( od kiedy zaczął ze mną być mówił po imieniu, bo moja mama jest niewiele starsza od jego rodzeństwa). I jak tu teraz funkcjonować w takim domu... ja za miesiąc rodze, pojawi się dziecko i taka atmosfera... Obiektywnie patrząc przesadził mój mąż, bo on jak mu brakuje argumentów to zawsze zbacza z tematu , który rozpętał kłótnie i próbując się bronić oskarża drugą osobę o inne rzeczy, całkowicie z nią niezwiązane. A mi tylko płakać się chce tego powodu...

nie wiem jak u CIebie, ale u mnie w domu takie bzdurne kłótnie zawsze kończą się rozejmem nazajutrz :D nie panikuj ;)

oni już nie raz się kłócili i ja nie panikuje, bo takiej kłótni u nich nie widziałam. Moja mama się bardzo zdenerwowała na te słowa co on wypowiadał i raczej szybko mu nie odpuści i co do gniewania to ona potrafi baaardzo długo się nie odzywać i w ogóle... I co do tego aby powiedzieć mu co tym myśle to już mu to powiedziałam.