Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutny24

Czuje ze juz chyba nigdy sie nie zakocham :(

Polecane posty

Go艣膰 smutny24

:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .madzia.
nie m贸w tak. warto kocha膰, nawet je艣li Ci臋 kto艣 zrani艂. Pomy艣l jak mo偶esz by膰 szcz臋sliwy gdy si臋 zakochasz ze wzajemno艣ci膮, g艂owa do g贸ry :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aquariuss
cz艂owieku podchodzisz to de tego zbyt mechanicznie. Co艣 Ci powiem, cz艂owiek nie zakochuje si臋 w kim艣 w przeci膮gu 1 roku, nie wspomniajac ju偶 1 miesi膮ca, jednej chwili ehhh Dopiero minimum po roku mo偶esz to stwierdzi膰. Nie licz膮 si臋 tutaj s艂owa, lecz najwa偶niejsze to wsparcie jakie mo偶esz otrzyma膰 w czasie kiedy nie masz zbyt 艂atwo. W nastawieniu tej drugiej osoby, w sposobie w jakim rozmawiacie, w gestach, w bez interesownej pomocy. Je偶eli przebywanie z ni膮/nim nie sprawia, 偶e si臋 meczysz, czas Ci przep艂ywa szybko i zawsze Ci go ma艂o. Myslisz o niej/nim, kiedy idziesz spa膰, oraz kiedy si臋 budzisz. Wtedy kiedy jest daleko od Ciebie, oraz wtedy kiedy mo偶esz do niej przyj艣膰 za 5 minut. Kochasz w momencie kiedy niby twierdzisz, 偶e nie czujesz zazdro艣ci, a w przypadku gdy si臋 ona wybierze z kole偶ankami do baru, to nie mo偶esz zmru偶y膰 oka. Kiedy艣 my艣la艂em, 偶e cz艂owiek potrafi tak szybko si臋 zakochiwa膰, teraz po 24 latach wiem ju偶 stety lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina

Ja te偶 mam pecha. Mam 34 lata nigdy nie zakocham si臋 bez wzajemno艣ci. Nie b臋d臋 czeka膰 a偶 przyjdzie ten jedyny. Koniec marze艅 o wielkiej mi艂o艣ci. Chcia艂am zakocha膰 si臋 z wzajemno艣ci膮 wzi膮膰 艣lub w bia艂ej sukni. Ba艅ka prys艂a. Nie ma ju偶 偶adnej nadziei.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www

ja kocham wszystkie tylko 艂adne dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www

na te paskudy nie zwracam uwagi nawet聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecznysingiel97
Dnia 20.08.2010 o 05:03, Go艣膰 .madzia. napisa艂:

nie m贸w tak. warto kocha膰, nawet je艣li Ci臋 kto艣 zrani艂. Pomy艣l jak mo偶esz by膰 szcz臋sliwy gdy si臋 zakochasz ze wzajemno艣ci膮, g艂owa do g贸ry 馃檪

jeste艣 ...em nie czego艣 takiego jak odwzajemniona mi艂o艣膰

Udost臋pnij ten post