Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołówek w ręku

Podwyżki koszmar

Polecane posty

Gość ołówek w ręku

Raz lub 2 razy w miesiącu jade do supermarketu na większe zakupy. Wczoraj również ,kupowałam to co zwykle i mniej więcej tkie same ilosci. Przy kasie zdziwienie ,ponad 50zł więcej niż zwykle. Znalazłam paragon z kwietnia(zostawiłam go bo kupowałam czajnik) Sprawdziłam ceny ,praktycznie wszystko podrożało od kilku groszy do kilku zł. A podwyżki przecież dopiero zapowdają!!!! Moja pensja idzie na opłaty, męża na zycie ,czesto bakowało mi do następnej wypłaty co będzie dalej nie wiem O podwyżce w pracy możemy zapomnieć bo kryzys. Premi nie widziałam od pół roku. Zwróciliście uwage jak np podrożał drób?

Tak ceny mają być wyższe od przyszłego roku ale oni już teraz podnoszą ceny a w przyszłym roku podniosą i powiedzą, że to nie ich wina bo vat jest większy. Też to widzę, moja wypłata nawet nie wystarcza na opłaty, też nie wiem co będzie.

Racja. Od pewnego czasu zauważam tendencję do zostawiania coraz większej gotówki w sklepie, co wcale nie pokrywa się z zakupem większej ilości produktów :( Natomiast nie odnotowuję wzrostu wypłaty. Ostatnio jasno nam powiedziano, że na to nie ma najmniejszych szans.

Gość z tym drobiem to prawda
na poczatku roku byl ok 14 zl a teraz jest juz blisko 17 , filet drobiowy, wiec to wcale nie takie grosze

Gość ołówek w ręku
no własnie ! Podwyżek jeszcze nie było ,a ceny w góre. A podwyżki będą mieli tylko nauczyciele. To na pewno nie jest sprawiedliwe.

Gość ołówek w ręku
U mnie jeszcze mies. temu byl filet po 12.50 a teraz 16.90 To samo warzywa ,jak na tę poe roku to strasznie drogie

Gość plemię Samojedów
jest ciężko a perspektywy są jeszcze gorsze trzeba zapasy na zimę zrobić :) owoce i warzywa pozaprawiać, grzybki ususzyć :D

niestety niektórym nie starczy do pierwszgo i będzie nędza i zeszyciki, długi itd. tak to już u nas jest w tej polsce ja podwyżki też mam nie dostać, zresztą nie dostałam już od bardzo dawna, za to obcięli mi wypłatę w zeszłym roku, jak ładnie nie?

taka jedna mała d. Pięknie po prostu... Podczas rozmowy o podwyżkach miało miejsce groteskowe wydarzenie. Otóż, dowiedzieliśmy się, że jeśli pewne przedsięwzięcie wypali to dostaniemy jednorazową premię z zysków w wysokości 150 zł brutto :classic_cool: :O Żenada. Doprawdy śmiechu warte.

Gość plemię Samojedów
pozazdrościć takiej premii zaszalejesz :D

Gość było rozsądniej glosowac
było rozsądniej glosowac

Gość bdshjdskss
głosowanie gówno da, ktokolwiek będzie rządził w tym kraju to i tak będzie bieda a ludzie będą zarabiać po 1200 zł :) może być tylko gorzej