Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusinka

Czy pytaliscie lekarza o

Polecane posty

Gość mamusinka

te zestawy jak bylyscie w ciazy i jak juz urodzilyscie?

Książeczkę z płyta pampers dostalam jak bylam w 3 miesiacu ciazy. A dwa kartoniki z próbkami i gazetami dostalam w szpitalu po porodzie. :)

Gość mamusinka
ale musialas pytac czy sam Ci dal lekarz?

Gość mama29-2010
dzieki, zarejestrowalam sie na tym portalu :) prezentow od gin zadnych nie dostalam ale po 1-szym porodzie dostalam 2 walizeczki z probkami w szpitalu

Gość Jagoda3699
Ja dostalam paczuszke od mojego gin jesczze przed ciaza :) bo powiedzialam mu ze chce zajsc. Byly w niej 2pileuchy pampers sudokrem mala butelka aventu jakies ksiazexczki, plyty itp wyprawke dostalam w prywatnej klinice gdzie rodzilam . Okolo 4 pudel z kremami . oliwkami, ksiazeczkami poradnikami, pieluchami, Ogolnie to malo przydatne ze wzgledu na gabaryty (Maz musial 2x do samochodu z tym chodzic) a w domu sie okazalo ze najbardziej przydatne rzeczy by sie w 1 pudelku zmiescily.

Mi by do głowy nie wpadło by się o coś takiego spytać :D Nawet bym się wstydziła ;) Nie wiem czy w każdym(myślę że tak) otrzymuję się mini "prezent" po porodzie. W każdy razie w moim była próbka nowych pampersów,demestos, krem na odparzenia oraz krem do codziennej pielegnacji na spacer,termometr do wody i tonę broszurek,ulotek. Później przez rok do domu przychodziła gazeta "Twój maluch" (czy jakoś tak) - każda była z dodatkiem! Chodziłam do szkoły rodzenia i wiele takich szkół mają konkursy organizowane przez różne firmy produktów dla dzieci.U nas był konkurs organizowany przez pampers.Trzeba było ułożyć hasło /jakiś wierszyk.Osoba która wygrała miała dostać co miesiąc po paczce pieluchów pampers,przez okres roku.Byly też nagrody "pocieszenia".Ja dostałam klocki z fisher price.