Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Big big big looser

Kobieto, jak zareagowałabyś na 33-letniego prawiczka

Polecane posty

Gość husqvarn
migotka ale napisz dlaczego bys sie cieszyla ?? i chyba mozesz tez odpisac na te 2 pozostale pytania

Gość zazuzinka
mój chłopak miał 28 lat kiedy się poznaliśmy i był prawiczkiem, na mnie zrobiło to bardzo pozytywne wrażenie, jest bardzo nieśmiały i pewnie dlatego wytrzymał tak długo ;) jego nieśmiałość była też jednym z powodów dla, których tak bardzo mnie intrygował, jesteśmy razem prawie dwa lata, a on okazał się najlepszym chłopakiem i kochankiem jakiego miałam :)

Gość Migotka2010
cieszyło by mnie, ze nie spał już zeńską połową miasta i że nie bedzie mnie porównywał do poprzedniczek i ktoś mi kiedyś powiedział że jak właśnie taki "starszy" facet sie zakocha to jest to poważniejsze i trwalsze niż u młodszych dziewictwo czy jego brak nie ma nic do rzeczy...wiek 25 lat

Gość husqvarn
tez jestem troche niesmialy ale ludzie uwazaja mnie raczej za cwaniaka brak mi tez troche pewnosci siebie w ogole to moje zycie bylo/jest troche po...rdolone :(

Gość Migotka2010
myślę, ze nie to co w temacie, ale raczej brak kogoś do kochania jest u Ciebie problemem

Gość husqvarn
dla mnie ma to jakies znaczenie mozna powiedziec ze ja bylem prawikiem z wyboru napisalem ze bylem bo w sumie to chcial bym juz to zmienic ale jest we mnie jakas obawa ze sie nie spelnie, cos pojdzie nie tak, boje sie tez osmieszenia w odroznieniu od 'kolegi' mialem dluga przerwe w jakichkolwiek stosunkach z kobietami i nie wiem czy potrafil bym sie calowac napiewa mnie to wszystko lekiem oczywiscie nikt ze znajomych nie wie o moim problemie zreszta nie mam ich zbyt duzo

Gość Migotka2010
nie mozesz myśleć że coś sie nie uda zanim tego nie zrobisz... a po drugie jaka presja? lepiej zmień nastawienie i wrzuć na luz nawet jak coś nie będzie za pierwszym razem tak jak chcesz, to w końcu jest jeszcze drugi, trzeci, pięćdziesiaty raz....chyba praktyka nie jest bolesna w tym wypadku ;)

Gość husqvarn
wiesz nie ma zadnej presji ale ja mam swoje lata zycie przemija a ja nic, czegos mi brakuje wlasnie a co do tego ze cos sie nie uda to wiesz facet jest troszeczke inaczej zbudowany niz kobieta kobieta wystarczy ze sie polozy i bedzie git majonez a to facet musi stanac na wysokosci zadania poza tym ja nie wiem jak sie zachowa moj 'maly' i tego tez sie boje a jak by cos poszlo nie tak to uwierz mi lek sie aby poglebi

Gość zazuzinka
"boję się ośmieszenia" - i to jest chyba największy problem facetów, jeśli mądrze wybierzesz to się nie ośmieszysz, mądra dziewczyna zrozumie, a nawet będzie czuła się wyjątkowa, że to właśnie jej zaufałeś, przynajmniej ja bym się tak poczuła

Gość ciekawska kobitka
Szczerze to bałabym się, że coś z takim facetem jest nie tak. Przesada w żadną stronę nie jest dobra. Prawictwo w wieku 33 lat = czerwona lampka alarmowa w głowie. Dobrze jeśliby się szybko uczył. Obawiałabym się jednak, że nie tylko w seksie ale i w samych związkach ma zbyt mało doświadczenia (nie chodzi o to, żeby mieć wielu partnerów, ale jednak od każdej osoby się czegoś uczymy, tego jak funkcjonować w związku również i jest to cały zestaw cech, których w tych kilku zdaniach nie sposób jest przytoczyć) i poprostu taka znajomość nie wypali. Rozumiem, że można być nieśmiałym, ale są granice. Dobrze, że sobie zdałeś sprawę z tego, że masz problem. Teraz pomyśl jak go rozwiązać. I co się stało z Twoim popędem, skoro tyle czasu wytrzymałeś i instynkt nie pokonał Twojej nieśmiałości? Lepiej szukaj sobie równie nieśmiałej kobiety, bo taka pewna siebie, to Ci na głowę wejdzie.

"kobieta wystarczy ze sie położy" oj nie, nie wystarczy. cholernie nie wystarczy...

Gość Migotka2010
facet jest troszeczke inaczej zbudowany niz kobieta - no tylko troszeczkę ;) skoro Ci tak źle, to czemu nikogo sobie nie znajdziesz?

Gość husqvarn
ciezko znalezc taka kobiete naprawde chyba dlatego ciegle w tym tkwie moze tez jestem/bylem troche za wybredny i bozia mnie teraz pokarala sam juz nie wiem

Gość husqvarn
minetou zrobi sie wilgotniejsza no i troche jeszcze pojeczy :D

nie wiem jak ty, ja tam martwych kłód pukać nie lubię, jeśli dla kobiety szczytem możliwości i kreatywności jest położenie się i rozłożenie nóg - to sory ale ja odpadam :P

Gość Migotka2010
nie masz 70 lat, ale też nie 20....jesteś na tyle duży chłopak, że zaprosiszenie na kawę jakiejś wolnej znajomej będzie całkiem naturalne i pozbawione śmieszności/wstydu

też kiedyś byłem prawiczkiem (jak chyba każdy ?) też się denerwowałem, że się nie sprawdzę, że mi nie stanie, albo że dojdę zanim zdążę spodnie ściągnąć... okazało się że dziewczyna wyczuła ten stres i się wszystkim zajęła, ja w lot podchwyciłem temat i już poszło z górki :):):)

Gość husqvarn
migotka dlaczego kogos sobie nie znajde juz po czesci napisalem nie mialem tez czasu b. ciezko pracowalem (w nocy) nie mieszkam w Polsce

jak nie mieszkasz w polsce to masz ułatwione zadanie, kobiety zawsze leciały na obcokrajowców (nie wiem czemu?)

Gość husqvarn
minetou wiec wiesz o co chodzi ale widzisz ja mam juz ponad 30 w tym wieku to juz raczej staje sie smieszne/dziwne

Gość ALE CZEGO ZNOWU NIE ROZUMIESZ
jak sie wkłada nie wiesz? do której dziury? nie rozumiesz co to ruchy posuwisto- zwrotne ? nie widziałeś nigdy waginy i nie odróżnisz jej od kolana? nie wiesz że członek musi być we zwodzie? nie wiesz co to wzwód? ....skoro wiesz, to znajdź panne i zrób to bez chwalenia się że jesteś prawiczkiem

Gość husqvarn
i oprucz tego wolę sam sobie walić konia a przy tym drugom ręką grzebać w pupie a wstydzę się o to poprosić kogoś obcego

Gość husqvarn
piszac kobiety chyba masz na mysli Polki (bez obrazy ) a tak poza tym to ja nie chce raczej kobiety innej narodowosci

kobiety wiedza, ze jak przychodzi czas na sprawy łóżkowe to facetom nie jest raczej do śmiechu, podchodzimy do tego z odpowiednim namaszczeniem i skupieniem, laska musiałaby być głupia jakby naraziła cie na śmieszność. na 99% będzie wyrozumiała i tolerancyjna, ale wiem, każdy prawiczek sie boi, niestety trzeba sie ogarnąć i zwalczyć ten lęk, nie ma innej rady (jedynie seks za kase... ale to nie to samo przeciez)

Gość husqvarn
zapomniałem dodać, że zawsze jak się spuszczam to posrawam sobie przy okazji :P nie wiem czy to jakaś zaakceptuje :(

Gość zazuzinka
jak będziesz miał 40 lat będzie jeszcze gorzej ;) zacznij szukać, próbuj, siedzenie na kafe nie pomoże ... jest ryzyko jest przyjemność ;) najwyraźniej jest to dla Ciebie ogromny problem, ale chyba jedyne wyjście to zaryzykować, może się nie udać, ale może też się udać, spróbuj tylko dobrze wybrać kobietę, której zaufasz

Gość huzqvarn
kiedyś zgwałciłem kota bo mam już dość tej niepewności. Powiem wam, że całkiem dobrze mi poszło, to myslę że z kobietą też by wyszło, jak myslicie ? :)

Gość huzqvarn
chomika nie brałem pod uwage bo ma za mały otwór :)

Gość alisssja
może jesteś po prostu bardzo brzydki i nie chcesz tego tutaj przyznać. Może masz coś nietypowego w wygladzie co odstrasza wszystkie kobiety. Może nie masz nosa, albo masz włosy na wewnętrznych częściach dłoni.