Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Big big big looser

Kobieto, jak zareagowałabyś na 33-letniego prawiczka

Polecane posty

Gość husgvarn
i w trakcie masturbacji lubię tesz jak pies liże mi odbyt mam do tego specjalną pozycję

Gość TeKet
husqvarna jak kobieta ma lepiej gratuluje ci manekinow w takim razie:D

Gość mieszkam niedaleko dworca
na 33 -letniego prawiczka reaguje się zakupem młotka, gwożdzi i dokonuje ukrzyżowania na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie. Amen z palcem w dupsku.

Gość zazuzinka
w takim razie nie czekaj na tę jedyną, po prostu nie próbuj z pierwszą lepszą, nie musi to być od razu miłość twojego życia a co do popie**olonego zycia, moje też zbyt normalne nie jest ;) nie znam cie więc trudno mi cokolwiek na ten temat powiedzieć a jaki widzisz scenariusz?

Gość zazuzinka
bardzo nie fer! zrobisz jak chcesz i jak ci się uda ;) to chyba nie jest rozwiązanie problemu, każdą będziesz potem upijał? ;)

No niestety, ale taka jest najprostsza i realna rada. Tu nie chodzi o to, aby ktoś osądzał moje rady pod względem moralnym itp. ale chodzi o to aby pozbyć się problemu. I choć to brzmi brutalnie, to po raz kolejny powtórzę: tak! Umów się z jakąś przeciętną dziewczyną, jeśli nie będzie nazbyt pociągająca, to wypijcie więcej drinków, żeby był większy luz, zaproś ją na jakiś nocleg i zrób to, miej to gdzieś jak pójdzie (w końcu to nie Twój ideał ani Twoja wielka miłość, więc kompromitacja spokojnie może być wpisana, najpewniej więcej się nie spotkacie). Pamiętaj aby podczas 'tego' jak najwięcej chłonąć i wyciągać ja najwięcej wniosków, a potem... Potem naprawdę będzie już tylko lepiej!!!

Gość a ja zawsze mowie laskom
ze to moj pierwszy raz wtedy one staraja sie pokazac czego to nie potrafia i bardzo sie staraja o moja przyjemnosc :D

Jeśli z wyboru, to podziwiałabym go, że seks nie jest najwyższą wartością w jego życiu i że się szanuje.

Gość jkyhijlkiuolkiuol
Ja bym się ucieszyła. Lubię być pierwsza.

Gość gość
Temat z 2010r to dziś masz 38 lat nadal jesteś prawiczkiem?

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Mam na imię Magda, moje zdjęcia są tutaj: http://www.sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seksik telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Wreszcie swój chłop! :P